72 SUS'ere på påsketur til Holland

Meget tidligt langfredag den 6. april mødte 72 spillere og ledere op til en rask tur til Holland som afslutning for sæsonen for de to dame juniorhold, de to herre juniorhold samt dame og herre ynglingene. Efter en bustur på otte timer var SUS-delegationen klar til indkvartering i deres helt egen hal. Turneringen Top of Holland Trophy er et stort stævne med mere end 150 deltagende hold (både håndbold og fodbold) fra lande som Holland, Danmark, Tyskland m.fl. Så der var stor mulighed for at få spillet en del bold.

Med de fire juniorhold og to ynglinge hold med fra SUS Håndbold var der store chancer for at få pokaler med hjem. Dame junior A lagde fint fra start med store sejre, og kom i A-slutspillet. Det samme klarede Herre Junior B og Herre Ynglinge. Dame Junior B, Herre Junior A og Dame Ynglinge måtte se sig til takke med B-slutspillet dagen efter.

Her klarede Herre Junior B sig virkelig flot og fik i en spændende afsluttende kamp hevet en et-måls sejr hjem og dermed en flot og ærefuld 3. plads. Dame Junior A og Herre Ynglinge fik ligeledes kæmpet sig til en 3. plads.

Stævnet blev afsluttet med en stor fest med præmieoverrækkelse og live-musik. Her fik SUS Håndbold endnu en pokal, da Dame Junior B vandt fairplay pokalen i deres række.

Det var en rigtig god tur med et fint sportsligt, og ikke mindst et STORT socialt udbytte. Og det var en flok meget trætte spillere og ledere der kørte ind på Ullerslev Kultur- og Idrætscenters parkeringsplads 2. påskedag om morgenen kl. 8.30.