22 SUS'ere i Holland i påsken. Dame ynglingene vandt pokal

Allerede kl. 6.00 Langfredag den 29/3 stod delegationen bestående af 7 Dame Ynglinge, 10 Herre Ynglinge og 5 ledere på bussen ved Ullerslevhallen, med håbet om en begivenhedsrig udlandsrejse og måske en smule sportslig succes oven i købet, i hvert fald lå der 10 timers buskørsel forude.
Til forskel fra tidligere år var vi kun to hold af sted og derfor fik SUS'erne følgeskab af et pige- og et drengehold fra Taulov/Skærbæk IF, inden turen for alvor gik imod Arnhem i Holland.

Kl. 16.00 ankom bussen til Olympus College (skolen hvor vi boede), og efter ca. en times venten blev vi indkvarteret i hvert sit klasseværelse. Derefter var der aftensmad, og så var det ellers tid til at se byen an. Der var ca. en halv times gang ind til byen, hvor vi fandt byens torv som er omringet af café'er, barer og diskoteker. Vi valgte en bar, hvor der ikke var specielt mange mennesker, men stemningen var helt i top - fordi vi kunne gøre som de passede os - så der blev danset på barstolene og på baren. Desuden blev der gjort diverse mere eller mindre gymnastiske udspring fra scenen og baren, inden vi kl. halv et begav os hjemad, for at være klar til de første kampe kl. 9.00 lørdag morgen.

Lørdag var der så puljekampe, og det blev til et knebent nederlag i første kamp for dame ynglinge og herefter to storsejre. Herre ynglinge startede med to nederlag, men sluttede med en flot sejr i dagens sidste puljekamp. Begge hold var allerede færdige med dagens kampe kl. 12.30, og eftermiddagen blev brugt på afslapning, kortspil, lidt indkøb og selvfølgelig på at heppe på vores små rejsekammerater fra Taulov. Lørdag aften var vi igen gået ind til byen, men der blev holdt forholdsvis lav profil, og vi gik hjemad lidt over tolv. 

Søndag manglede begge hold en puljekamp fra morgenstunden. Dame ynglingene vandt denne og var dermed klar til finalen kl. halv fire. Herre ynglinge tabte og var dermed klar til kampen om 5./6.-pladsen. Denne kamp tabte Herre ynglinge desværre - efter en tæt kamp mod Folding/Brørup.

Så var afgørelsens time kommet - dame ynglingene skulle spille finale imod Flyers fra Holland.
SUS var bagud med to mål med ca. 10 min. tilbage, da Line Rasmussen måtte udgå med en skadet finger. Holdet havde ingen reserver med, men efter at have sundet sig et par minutter løb Line igen på banen for at være med. Hun kunne ikke gribe bolden, men i det mindste dække en smule op, og da Anne Mette Juncher pludselig sendte det ene skud efter det andet i mål, var sejren pludselig inden for rækkevidde. Det blev til en etmålssejr til SUS-ynglingene i den meget spændende finale.

Til sidst var der præmieoverrækkelse, hvor dame ynglingeholdet fik overrakt deres pokal, og så blev der ellers festet om aftenen, inden den stod på oprydning og bustur hjem, som begyndte allerede kl. 5.00 mandag morgen. En flok trætte spillere og ledere sov det meste af vejen hjem, og efter en tårevædet afsked med de små piger og drenge fra Taulov var holdene hjemme igen omkring kl. 14.00.

Endnu en hyggelig tur med sportslig succes oven i hatten var forbi.



Holdbillede af et syngende dame ynglingehold, umiddelbart efter den nervepirrende finale.


Sejrsdans efter finalen.

Charlotte Caspersen scorer i finalen imod Hollandske Flyers.

 Det flot fightende forsvar anført af Karina Hansen, der tager sig en svingom med den hollandske stregspiller.

Michael Eckmann forsøger sig med et hopskud hen over Folding/Brørup forsvaret i kampen om 5./6.-pladsen.

Et sjældent billede af den meget sky Line Rasmussen.

Hygge på tilskuerpladserne imellem kampene - Michael Hedeager serverer saftevand. 

Et par af SUS' herre ynglinge spiller kort pigerne fra Taulov/Skærbæk, som vi delte bus med.

Michael Hedeager med hallens ikke mindre end tre håndboldbaner i baggrunden.

Et af flere mål fra Karina Hansens hånd i sejren i den afgørende puljekamp

En mere eller mindre frisk delegation lørdag morgen inden dagens tre puljekampe.

Her et nærbillede af Michael Bloch's tænder - ved nærmere eftersyn kan man se, at mangler lidt hist og pist - sådan kan det gå, når man skal spille helt på en skateboardrampe uden skatboard!

Sandra Wind reklamerer lidt: "Bare det får lidt ketchup så smager det hele meget bedre".


Tilbage til forsiden