50 SUS'ere i Skive i påsken

42 lilleputter, puslinge og drenge/piger var sammen med otte trænere og ledere i påsken til et stort håndboldstævne i Skive med ikke færre end 2000 deltagere fra Danmark, Norge, Tyskland og Polen.

Skærtorsdag til aften gik turen i bus mod det nordvestjyske, og søndag aften vendte en flok trætte SUS'ere retur til Ullerslev. Det blev helt igennem en vellykket tur med en masse socialt samvær og ikke mindst et væld af håndboldkampe.

Resultatmæssigt gik det bedst for puslinge drenge, som efter en førsteplads i A-slutspillet nåede frem til semifinalen, hvor det dog blev til et nederlag mod HEI.

Lilleput drengene var også tæt på den helt store succes, idet holdet tabte med blot et enkelt mål til et stærkt, tysk hold. Var det blevet uafgjort, havde SUS'erne været den ene part i finalen i den store Skivehal på sidstedagen.

Drengeholdet vandt deres indledende pulje, og indkasserede dermed hver en puljevindertrøje. I det efterfølgende A-slutspil endte holdet på tredjepladsen.

Endelig sluttede såvel puslinge piger som pigerne på tredjepladsen i deres puljer og gik derefter videre i B-slutspillet.


Drengeholdet benyttede turen til Skive til at afholde "sæsonafslutningsfest". 
Det foregik på det lokale, hyggelige pizzaria.


Jacob styrede i bedste Wilbek-stil pigeholdet ved turneringen i Skive.

Jeppe med sløjfe i håret på vej hjemad i bussen.

Ukørt og på vej hjem til Ullerslev. Yngste deltager, Joakim Rydal, med sin gevinst fra lørdag aftens cirkusforestilling i Skivehallerne.

Kim forsøger at "reparere" sit blå øje fra dagens hårde kampe.

Morgenhygge blandt lilleputterne i det soverum.

Puslinge drengeholdet nåede længst i turneringen. Her gælder det semifinalen mod det stærke hold fra HEI ved Aarhus.

Simon Søgaard blev ved afslutningsfesten kåret som årets spiller på drengeholdet.

Hvorfor er spillerne på jyske hold altid så store? Hvad spiser de mon derovre? Denne 2,03 meter høje stregspiller fra Mønsted var i hvert fald ikke let at dække op for de "små" SUS-drengespillere.

Thomas forsøger her i middagspausen at ruste 
sig mod de fysisk stærke jyder og tyskere i de 
kommende kampe ved stævnet.

På turen til Skive blev Camilla's fødselsdag fejret i bussen. 


Tilbage til forsiden