Succesfuld stævnedeltagelse for klubbens børnehold

Her i weekenden var elleve af klubbens børnehold eller ikke mindre end 130 spillere og trænere til Egene Cup stævnet i Gråsten for at markere afslutningen på sæsonen 2006/2007. Men oveni stævnet kom også Fynsmesterskaber for både lilleput pige og lilleput drenge elite samt puslinge piger A. Mere herom andetsteds her på siden.

Det var derfor kun otte hold, som tog afsted med Bergholdt Busser fredag aften kl. 19 fra Ullerslev. Der var højt humør fra starten, og da vi var ankommet og blevet indkvarteret, stod den på flødeboller og kager.

Og da de otte hold var blevet puttet, ankom den sidste bus med lilleputterne efter et flot FM i Gudme (læs: SØLVMEDALJER). Nu var klokken blevet 00.15, så det var selvfølgelig en flok trætte piger og drenge; men vi fik ved fælles hjælp pumpet luftmadrasser, og så gik alle til ro.

Fra lørdag morgen gik det løs med kampe. Vores hold spillede i fire forskellige haller – men intet hold helt alene, så der var også god mulighed for socialt samvær. 

Puslinge piger A nåede først til Gråsten hen på eftermiddagen – efter et meget FLOT FM (her blev det guld!). Og da stævneledelsen desværre ikke ville hjælpe os helt færdig med at få byttet om på kampene, blev holdet taberdømt i første kamp, da den skulle have været spillet samtidigt med FM i Gudme. Men det viste sig heldigvis ikke at betyde noget! Puslinge piger A vandt nemlig hele stævnet i Gråsten (se særskilt tekst herom nedenfor)! Forud gik bl.a. en semifinale med forlænget spilletid - og en finale, der blev afgjort på straffekast!!

Men det var ikke kun puslinge piger A, som gik hele vejen: Lilleputdrenge Elite og Puslinge Drenge Elite vandt nemlig også stævnet! Og det var tæt på, at puslinge drenge finalen var blevet et rent SUS-opgør: Puslinge Drenge A vandt nemlig også deres A-pulje efter tre flotte kampe! Desværre satte Ribe en kæp i hjulet; SUS tabte 11-13 i semifinalen. Så det blev Ribe, at Elite holdet skulle møde i finalen. Dem havde holdet mødt om lørdagen, og her blev det til en to-måls sejr. Men det blev meget bedre i finalen! Her blev det til en sejr på hele ti mål! 16-6 blev cifrene. Ingen tvivl om at den store opbakning af hele klubbens øvrige hold, samt tilrejsende forældre satte drengene op til en rigtig flot præstation.

Pige-holdet lavede også en smadderflot præstation. Her blev det til en finale plads – men desværre et nederlag. Så her blev det til en flot andenplads.

Også puslinge pige B kom i finalen i B-rækken. Men her var overmagten fra Toftlund simpelthen for stor; og pigerne tabte stort til et bedre hold! Så også her en flot anden plads.

Puslinge piger C vandt deres B-pulje, og også her var der mulighed for at B-finalen kunne blive et rent SUS-opgør; men holdet tabte til Toftlund; som jo så efterfølgende vandt finalen over vores B-hold. 

Lilleput Pige B var desværre blevet fejlplaceret i en A-pulje ved stævnet. Og selvom vi klagede på forhånd, og gjorde vores bedste for at blive flyttet til en B-pulje, skete dette ikke. Pigerne havde det derfor rigtig svært ved stævnet. Heldigvis gik det ikke ud over humøret!

Puslinge drenge B og C mødte også deres overmænd i alle deres kampe. B-holdet fik en enkelt sejr om søndagen; men ellers udelukkende nederlag! Drengene hang selvfølgelig lidt med hovederne lige efter kampene – det er også OK – for ”tab og vind med samme sind” er altså temmelig svært at efterleve! Men da først vi var tilbage på skolen, blev nederlagene glemt og humøret og energien var i top.

Så alt i alt en både sportslig og kammeratlig herlig tur til Gråsten den 23. til 25. marts 2007.


Puslinge piger A:
Vi kom ikke med bussen fredag, da vi skulle spille Fynsmesterskab i Gudme om lørdagen. Vi spillede mod Hårby og vandt FM i a-rækken med 11-9 efter en tæt og spændende kamp. Efter veloverstået præmieoverrækkelse kørte vi mod Gråsten til Egene Cup. Vi landede i Gråsten kl. 14.30, og havde tabt den første kamp, da SGI ikke ville være med til at flytte den. Vi spillede mod Bække kl. 15.35. Der troede pigerne, at træerne vokser ind i himlen, og spillede meget dårligt, og tabte 5-7. Men hvad, vi var jo Fynsmestre. Kl. 17.40 spillede vi mod Fjelstrup, og en lille opsang hjalp, vi vandt 11-4. Miraklet skete, og vi gik videre, som 2’er, på bedre målscore. Nu gik turen hjem til skolen og til diskotek. Alle tiders fest. 

Næste dag gjaldt det semifinalen mod Resenbro. Det var nogle store piger, vi kom også bagud, men fik os kæmpet op. 6-6 og 5 sek. tilbage og straffe til de andre. Tiden løber ud, de skyder og Camilla redder. Vi skulle ud i 2 omkampe af 5 min. før sejren var hjemme. 

Finalen var mod hjemmeholdet Egene. Vi var bagud 2-6, men fik igen os kæmpet op. Ordinær kamp endte uafgjort, 1. omkamp, også uafgjort. Vi skulle ud i straffekast. Vi nåede op på 11 straffekast, før Simone kunne hamre bolden ind til en sejr. Vi brændte 8 gange, da pigerne var utrolig nervøse, men heldigvis tog Camilla 9 af deres forsøg fra 7 meter pletten. En super spændende afslutning, som vi alle sent vil glemme. 
Det var en helt fantastisk weekend og en super afslutning på en god sæson. Tusinde tak til mine piger, for 4 gode og sjove år sammen med jer.

Helle Heine Nowack.


Lilleput piger i Gråsten:
Lilleput piger har haft en hyggelig weekend i Gråsten. Turen har været præget af dejligt humør og godt kammeratskab. Pigerne er gode til at hjælpe hinanden og passe på hinanden, hvilket har været en meget positiv oplevelse.

Spillemæssigt var Elite-holdet noget træt til lørdagens kampe, idet de først ankom til Gråsten fredag nat kl. 0.30. Elite-holdet var til Fynsmesterskabet fredag og vandt en meget flot sølvmedalje. En meget velfortjent sølvmedalje, som blev vundet grundet pigernes gejst og sejrsvilje. Vi ville bare vinde over Nyborg og det gjorde vi da! I finalen mødte vi Svendborg og tabte men ingen tvivl om, at pigerne aldrig vil glemme den store oplevelse i Gudmehallen.

Tilbage til Egene-Cup: Her mødte Elite-holdet nogle stærke jydske hold, men formåede trods alt at vinde en flot guldmedalje i B-finalen. Flot gået piger at komme hjem med to medaljer!

B-holdet var desværre blevet fejlplaceret i én af A-puljerne. Vi rendte ind i tre nederlag på stribe - men pigerne kæmpede helt vildt fra start til slut i hver kamp.

Det har været en dejlig oplevelse at være trænere for jer Lilleput-Piger. 

Anette ser frem til at se jer 1997'ere igen efter sommerferien, og Cecilie er klar til at føre 1996'erne videre. Christina har det ikke nemt ved at skulle forlade jer dejlige piger igen, men vil fortsat følge jeres håndbold-færden fra tilskuer-rækkerne.

I tøser har klaret jer som stjerner, og I må have alt mulig held og lykke med håndbolden. Hold gejsten og bliv ved med at være kammerater både på og udenfor banen, så vil I fortsætte med at få mange sjove håndbold-oplevelser i fremtiden.

Lilleput pige trænerne

Piger A
SUS Pige holdet har netop afsluttet et stævne i Gråsten Egene Cup sammen med både lilleput og puslinge holdene. Turen var rigtig hyggelig med alt hvad sådan en indebærer, masser af pige-fnis, godt humør og seriøs håndbold, hvor alle ville vinde og gøre det så godt som muligt sidst på sæsonen.

Alt startede dog lidt tungt, da pigerne var de første til at spille i Ahlmannsparken lørdag morgen, og det var med søvn i øjerne, at de lige knap trak en 5-4 sejr hjem til sidst - det er ikke mange mål, men man spillede også kun 2 x 11 min. Dog blev det bedre op på dagen, hvor vi igen mødte samme hold Toftlund A - denne gang slog vi mere til og vandt 11-6. 

Lørdagens andre to kampe var imod Nordfyns HK som mere blev til opvisning istedet for kamp. Begge kampe blev vundet 13-1 og 12-2 - så fuldt hus lørdag, og pigerne kunne gå i bad og på diskotek - hvad de også gjorde.

Søndag startede vi med at spille semifinale imod det stærke hjemmehold Egene A, som havde afsluttet sæsonen af med 186 scoret mål i 10 kampe. Så vi vidste, at denne kamp var svær på forhånd - så motivationen for pigerne var, at vi skulle i finalen, så carlotte som stopper som træner og fortsætter som holdleder - kunne få noget metal med hjem. Det var åbenbart nok til at tænde pigerne det sidste, for de gik ind og vandt 8-6 og var dermed i finalen.

Finalen spillede vi imod Vamdrup og kom godt fra start og gik til halvleg foran 3-1. Men så stressede vi i anden halvleg og måtte se os besejret med 7-5. Det var trods alt et godt resultat at tage med sig til næste sæson, når 10 af pigerne fortsætter som 2 års piger - og Vamdrup kun spillede med 2. års piger. Det viser, at vi er på rigtige vej og kan nå noget stort næste år, når vi allerede nu spiller op imod oprykkerne.

Så en sølvmedalje var en meget tilfredsstillende afslutning på sæsonen. Nu er der konfirmationspause, og så starter vi igen den 1. maj på sommertræning for at hjælpe de nye puslingepiger godt igang, som nu rykker op og for at være klar til at spille om en plads i eliterækken til efteråret.

Årets pige SUS'er på pige A 2006/07 blev Denise Hannibaldsen.

René Dyrehauge, træner for piger A

Se de mange billeder fra turen

Tilbage til forsiden