Stævnesucces i Gråsten

Ved stævnet den 1. og 2. september i Gråsten havde SUS Håndbold valgt at lade både dame- og herrehold deltage for at styrke sammenholdet i klubben og for at få nogle sjove oplevelser kombineret med nogle gode træningsmodstandere. 

Ved stævnet i det sønderjyske deltog to damehold og desværre kun et herrehold, idet det ikke var muligt at stille med to hold.

Alle hold var garanteret minimum 4 kampe, herrerne dog 5 kampe.

1. damer, der som bekendt spiller i danmarksserien, deltog i en række med jyllandsseriehold og danmarksseriehold. Damerne tabte en kamp i deres pulje. Den modstander, de tabte til skulle ende med at være det hold, de også tabte til i finalen - Gauerslund. SUS-holdet var dog taknemmelige for deres "fine" trøjer, de vandt.

For herrernes vedkommende deltog også hold fra de jyske serier samt to hold fra SUS' egen række - hold som SUS-herrerne skal spille imod i den kommende sæson. 

Stævnet blev resultatmæssigt en stor succes, idet herreholdet vandt alle kampene, det vil sige seks kampe i alt, inklusive finalen, som blev vundet med seks mål. 

- Vores kommende modstandere i turneringen blev besejret overbevisende. Så lad os håbe det kan fortsætte resten af sæsonen. Holdmæssigt er holdet nu så langt, så folk står meget sammen, og det styrker selvfølgelig holdet i svære perioder, siger herreholdets Ole Andersen, der dog endnu mangler en del arbejde med spillerne for at få alle aftaler og bevægelsesmønstre på plads.

Der var selvfølgelig også en fest ved stævnet i Gråsten. Her blev der serveret vildsvin med spændende tilbehør, og som dagens mesterspiser blev kåret damernes træner Gårdmand - det var nok derfor, at han senere faldt omkuld i baren. Gårdmand påstår dog selv, at det er et stundnummer, han optræder med hvert år. 

En del af herrespillerne ikke nåede aftensmaden, da de havde taget fejl af tiden (eller var blevet vildledt af Heine). 

Alle tre SUS-hold skulle sove sammen i gymnastiksalen. De skulle vise sig at volde lidt problemer, da alle ikke valgte at ville sove samtidig. Lyset blev tændt og slukket utrolig mange gange, inden søvnen faldt over lokalet. 

Det kunne være damespillerne næste gang skulle sove lidt før, så kunne det være de havde energi til at spille finalen for fuld kraft! 

Til slut må det konkluderes, at turen var en god opstart for holdene, og at der er noget at bygge videre på.

Billeder fra den succesrige tur til Gråsten:
.

Tilbage til forsiden