Bestyrelsen skåret ned til fem medlemmer

Ligesom hos mange andre idrætsforeninger har SUS Håndbold problemer med at finde tilstrækkeligt med frivillige, som vil sidde sig rundt om bestyrelsesbordet. Derfor blev det på generalforsamlingen i lørdags i Ullerslevhallernes mødelokale vedtaget at ændre vedtægterne, således bestyrelsen fremover kun består af fem medlemmer - mod hidtil syv.

Til gengæld oprettes der en række underudvalg, blandt andet sportslige udvalg for såvel seniorafdelingen, ungdom- og børneafdelingerne.

- Vi har allerede en række kompetente personer, som har sagt ja til disse udvalg, og ligeledes forventer vi, at også aktive spillere og forældre vil deltage i arbejdet på det sportslige område, sagde SUS Håndbolds formand, Heine Christiansen, da han præsenterede den nye struktur ved mødet.


Dygtige børn

I sin formandsberetning kunne han glæde sig over, at det rent sportsligt går godt i klubben, ikke mindst i de yngste årgange. Således spiller et stort antal børn håndbold i klubben, og lilleput drenge kvalificerede sig efter en andenplads på Fyn til danmarksmesterskabet i Greve i maj, hvor det blev til en tiendeplads.

Også på ungdomsfronten markerede SUS sig igen i år med en ottendeplads øst for Lillebælt til herre juniorerne i østdivisionen.

Til gengæld måtte både 1. og 2. damehold rykke ned efter sæsonen, ligesom det heller ikke lykkedes for fynsserieherrerne at klare sig igennem kvalifikationen til 3. division.


Overskud på 33.000 kroner

Heine Christiansen glædede sig et godt økonomisk resultat i den forgangne sæson. Omsætningen nåede op på tæt ved 600.000 kroner, og resultatet blev et overskud på 33.000 kroner.

- Ikke mindst har vi glæde af et aktivt sponsorudvalg, der igen sidste år formåede at hente mange penge hjem til klubben, dels fra mange velvillige lokale sponsorer, og dels gennem SUS-avisen og den populære SUS-julekalender.

Formanden fremhævede også klubbens veteranhold, der gennemførte SUS Cup 2004 i september med mange gæstende børnehold og et flot overskud. Også bankospillene i Ullerslevhallerne var indbringende i det forgangne regnskabsår. 


Lokaldebat

I sidste sæson blev holdene og spillerne fra naboerne i Langtved indlemmet i SUS Håndbold, ligesom et øget samarbejde med håndboldklubberne i de kommende kommunepartnere i Nyborg og Ørbæk har været oppe og vende. 

Emnerne blev også debatteret intenst efter formandsberetning af det dusin af medlemmer, som på den 30 graders varme maj-lørdag gjorde deres "pligt" og deltog i generalforsamlingen.

Der var bred enighed om at fortsætte på det nuværende niveau og ikke søge fusioner ud over den med Langtved, som ikke på alle områder har været ubetinget succes.

- Selv om matematikken siger, at to og to er fire, så gælder det ikke i håndboldens verden, pointerede formanden Heine Christiansen, der frygtede, at sammenslutninger ville betyde, at mange spillere ville stoppe med at spille håndbold.

- Der immervæk forskel i mentaliteten fra klub til klub, og jeg tror det bliver vanskeligt at integrere holdene, påpegede Mette Johansen, aktiv spiller på SUS' 1. damehold.


Nyt bestyrelsesmedlem

Afgående bestyrelsesmedlem Helle Riget gjorde opmærksom, at det kan blive vanskeligt at få forældre til at fragte spillere langt til træning i fremmede haller, ligesom det også vil kunne blive et problem at skaffe frivillige trænere og ledere til sådanne sammenbragte børne- og ungdomshold.

- Det er en skidt udvikling, hvis der til sidst kun er 3-4 storklubber tilbage på Fyn. Det fremmer ikke interessen for håndboldsporten blandt børnene og deres forældre, lød det fra Sonja Hedeager, der blev valgt som nyt bestyrelsesmedlem i SUS Håndbold.

Desuden var der genvalg til Vibeke Thybo. Desuden fortsætter Heine Christiansen, Linda W. Kristensen og Flemming Storm, der alle ikke var på valg. Helle Riget, Svend-Erik Larsen og Michael Hedeager forlod SUS-bestyrelsen.

Efter halvandet time blev generalforsamlingen afsluttet med, at formanden Heine Christiansen bad de fremmødte udbringe et leve for SUS Håndbold.


Et dusin medlemmer deltog i generalforsamlingen i SUS Håndbold lørdag den 28. maj. Inden dagsorden gik i gang, var der sandwich og øl/vand til alle. 


Tilbage til forsiden