Heine ny formand

To markante skikkelser i SUS Håndbold valgte efter mange års bestyrelsesarbejde at trække sig tilbage ved generalforsamlingen den 15. maj. 

Lene Jørgensen har stort set siden hun var 15 år deltaget i ledelsen - først i håndboldudvalget under Skellerup SG&I og i de seneste 7-8 år som bestyrelsesmedlem i SUS Håndbold. Hun ønsker nu primært at hellige sig posten som økonomichef i Fyns Håndbold Forbund.

Klubbens formand siden 1996, Torben Nielsen, ønskede heller ikke genvalg ved årets generalforsamling. I perioden har han ydet en kæmpe indsats på klubben for enden af bestyrelsesbordet og ikke mindst i det repræsentative og udadvendte plan, hvorimod han helst har overladt det rent sportslige til andre i ledelsen.

Torben Nielsen fortsætter som formand for sponsorudvalget.

Nyvalgt til bestyrelsen blev Linda Kristensen, og derfor fik bestyrelsen på generalforsamlingen mandat til at finde endnu et medlem. Det er efterfølgende lykkedes, idet Flemming Storm Jensen, Rørbæk, indtræder i SUS-bestyrelsen.

Ved konstitueringen er Heine Christiansen blevet valgt som klubbens nye formand.

Heine Christiansen er en af klubbens unge indsjæle. Alligevel har han allerede i siddet i bestyrelsen i flere år og samtidig også både selv spillet på 1. holdet og været ungdomstræner. I den forgangne sæson var han klubbens ungdomsformand og hjælpetræner for herre junior østdivisionsholdet.

SUS Håndbold's bestyrelse 2004/2005 har dermed følgende udseende:

Heine Christiansen formand
Linda Kristensen næstformand + kontakt til ungdom
Helle Riget sekretær
Vibeke Thybo kontakt til senior
Svend Erik Larsen 
Michael Hedeager
Flemming Storm Jensen

Tilbage til forsiden