Torben Nielsens sidste beretning



Tilgangen af spillere til mini og lilleput er støt stigende, lilleput piger og drenge vandt begge deres rækker, for puslinge drenge blev det til et flot Fynsmesterskab og nr. 6 ved DM. Drengene havde et godt samarbejde med Langtved, der gjorde, at man kunne spille både i DGI turneringen og FHF turneringen. Dame junior var der stor spillerfremgang, der gjorde, at man kunne deltage i både DGI og FHF turnering. For herre junior blev det en flot sæson, hvor de vandt junior Øst Division pulje 2.

Sæsonen blev afsluttet ved godt 60 minispillere i Løvens Hule i Odense og 70 lilleput-puslinge-drenge spillere drog til Flensborg, og ca. 30 junior - ynglinge spillere drog til Pilzen i Tjekkiet.

Da der ikke er noget, der hedder Danmarksserien næste sæson, var der udsigt til en hård sæson for både herrer og damer. Efter julepausen styrkes truppen med Langtveds damer - stor ros til alle spillere i dameafdelingen for den opbakning, der var omkring opsplitning af holdene. Sæsonen endte dog med, at begge hold måtte en tur i Fynsserien.

Stor opbakning fra sponsorer
Sponsormæssigt fik klubben en ekstra udfordring i år, da vores herre junior kvalificerede sig til Østdivisionen - og at vi efter generalforsamlingen sidste år fil en opfordring til en større satsning på ungdomssiden, som gjorde, at vi søsatte projektet - MEDVIND FOR SUS JUNIOR.

Vi har meget stor opbakning fra sponsorer i lokalområdet, som tydeligt ses på tøjet lige fra mini til veteran. For 5. år i træk blev der igen solgt SUS Håndbolds egen producerede julekalender med præmier for over 25.000 kroner - en stor tak til alle som støtter SUS Håndbold.

Årets Ullerslev'er
Den 9. august havde Ullerslev Kommune sammen med Spar To og Kloakken arrangeret et kulturarrangement. I forbindelse med koncertdagen ved Ullerslev hallerne med PS 12 blev Årets Ullerslev'er kåret. Helt fortjent blev det Ulrik Breinholdt fra SUS Håndbolds støtteforening KLOAKKEN, som blev valgt til Årets Ullerslev'er. 

Det var sidste år, at man kårer en årets Ullerslever blandt foreningerne i kommunen. Nu kan alle indstille en borger i kommunen som Årets Ullerslev'er (det kan selvfølgelig også være en fra en forening).

Vedrørende Kloakken har der været indsamling - uddeling af telefonbøger og afholdelse af en meget vellykket borgerfest med Bamses Venner. Alt i alt en pæn sum penge til SUS' ungdomsarbejde. 

De to andre støtteforeninger Spar To og HBF bidrager også med økonomisk støtte til arbejdet i SUS. HBF har fået vendt nogle dårlige år til nu at give et pænt afkast, som skyldes et reklamebanko som afslutning på sæsonen, og at man har fået flere til at gå til banko. 
Udover tilskuddet fra Spar To har vi også stor glæde af skrivestuen - 80.000 kopier er det blevet til for SUS Håndbolds vedkommende, siden vi fik den nye kopimaskine.

På kommunalt plan har vi deltaget i reception for ny kommunaldirektør og afskedsreception for Poul Johansen. Vi har været til møde vedrørende et projekt - BØRN I BEVÆGELSE. I korte træk vil det sige, at fritidstilbudene skal udvikles i samarbejde med lokale foreninger, så bevægelse leg og idræt er en del af fritidsinstituationernes hverdag.

Langtved-samarbejdet
Vi har i løbet af året haft en del møder med Langtved vedrørende kommende sæson. Aftalen blev, at SUS Håndbold tilbyder håndbold fra mini til veteran og Langtved tilbyder håndbold fra mini til puslinge. Da beslutningen før jul blev truffet, har der været arbejdet 100% fra Langtved og SUS ledere og spillere for at få det hel til at gå op i en større enhed.

Overskud på 19.000
Et overskud på ca. 19.000 kroner er ganske tilfredsstillende, når vi tænker på, at vi har haft divisionsstatus på ungdomssiden, og der har været brugt mange penge på stævner og rejser for ungdommen.

Til slut vil jeg gerne sige tak til bestyrelsen og udvalgene for et godt samarbejde. Tak til alle, der i den forgangne sæson har haft tilknytning til SUS Håndbold.

Jeg har valgt at trække mig tilbage fra bestyrelsesarbejdet, selv om det er med stort vemod. Det har været rigtig mange spændende og lærerige år. 
Jeg vil afrunde min sidste formandsberetning med at ønske klubben alt mulig SUS i fremtiden.



Tilbage til forsiden