Historisk sæson for SUS

Formandsberetningen ved generalforsamlingen fyldt af optimisme

Den forgangne sæson har været fyldt med positive resultater og oplevelser for SUS Håndbold,en sæson som vil gå over i SUS Håndbolds historie. 

En sæson med masser af sejre og oprykninger startende i påsken 2001 med fire ungdomshold til stævne i Holland med stor succes, hvor herre ynglinge vandt hele Jupiter Cup stævnet. Også klubbens yngste spillere var til stævne i påsken i Vojens, hvor puslinge drenge vandt stævnet og fik overrakt hver en træningsdragt. Også udendørs blev der hentet præmier, både dame senior og herre senior vandt T-shirts da holdene deltog i strandhåndboldstævne ved Nyborg.

Op til sæsonstart var pigerne og drengene til Bolbro Cup, og her var der igen tøj til drengene som vindere af B rækken. Også seniorerne hentede præmier ved opstartsstævne i Gråsten, hvor herrerne vandt stævnet, medes damerne nåede til finalen, hvor de tabte til Gauerslund. Også her var der sportstøj til begge SUS hold.

Store SUS-dag
Efter sommerferien startede vi sæsonen med en STORE SUS-DAG, hvor 40 trænere og ledere var samlet en lørdag formiddag til lidt information - træningslære - motorik og skadesbehandling. Dagen sluttede med en drøftelse af klubbens status og fremtid. STORE SUS DAG var en nyhed i SUS Håndbold, som vi håber fremover vil blive en tradition. 

Efter STORE SUS DAG kom holdene godt i gang, men vi måtte dog erkende, at vi desværre ikke kunne stille hold i alle rækker. Vi prøvede med at uddele en informationsfolder på skolerne i Ullerslev og omkringliggende skoler, og vi er overbevist om, at det har givet spillere i de mindste årgange, men desværre ikke i junior ynglinge årgangene.

Traditionen tro er der i løbet af sæsonen afholdt forældremøde på alle ungdomshold, stor børnehavedag i efterårsferien, hvor 140 børn deltog, og som noget nyt arrangerede FHF og SUS natstævne en januar nat, hvor 160 puslinge fra hele Fyn deltog, og da finalen i puslinge drenge var færdigspillet kl. 06,30 stod SUS's A hold som vindere.

Masser af vindere
Søndag den 18 november valgte vi at markere, at SUS Håndbold er blevet kåret til Årets børnehåndboldklub 2001 af FHF og DHF. Klubbens over 40 minispillere viste for de mange tilskuere deres kunnen, og hvordan der trænes hver onsdag i hallen. Også borgmester Erik Christensen var til stede. Med sig havde han en check på 2000 kr .til børnearbejdet i klubben.

Imellem jul og nytår har de fleste børnehold i SUS været til jule cup i Tommerup. Pigerne og drengene var af sted 3. og 4. juledag, hvor de overnattede og deltog i diskoteksaftenen, den 29.12 var det drenge puslinges tur, og den 30.12 deltog SUS i lilleputstævne med 2 hold.

Så alt i alt må vi sige at det sportsligt har været en fantastisk sæson. Oprykning til 2. div. for damerne, 2. herre og damer oprykning til Fynsserien, 3 herrehold oprykning til serie 1, lilleput drenge, drenge og dame ynglinge elite B alle vindere af deres række, samt to fynsmestre: lilleputdrenge, som fik diplom på, at holdet er Fyns bedste - og drengene, som blev fynsmestre i drenge A.

Som afslutning på sæsonen var 56 SUS'ere en tur i Gudmehallerne, hvor Anja Andersen og Slagelse var på besøg. Turen var arrangeret i samarbejde med GOG, og derfor fik SUS-ungdommen efter kampen lejlighed til at møde de to holds spillere og få autografer - en rigtig SUS dag i GOG.

Afslutningsturen for ungdomsafdelingen gik i år til Skive, men mere derom i næste års beretning, da det hører det nye år til.

Søndag den 24. marts tog SUS miniafdeling på afslutningstur til Løvens Hule i Odense, en rigtig god dag med masser af leg - pølser saft og is.

Tak til alle trænere og ledere for en rigtig god sæson.

Støtteforeninger
Som det nok er alle bekendt, foregår der andet end håndbold i SUS. Vores 3 støtteforeninger, HBF, Spar To og Kloakken, bidrager alle til, at vi kan komme ud af året med et økonomisk pænt resultat, som vi vil komme til senere under aflæggelse af regnskab. En stor tak til de tre støtteforeninger for et godt samarbejde.

Som noget nyt i år fik klubbens initiativrige sponsorudvalg ideen til en julekalender med mulighed for at vinde flere ½ grise sponsoreret af lokale landmænd, en succes som sikkert vil blive gentaget i år igen.

I 1998 fik vi som den første Fynske håndboldklub etableret vores egen hjemmeside, og som tælleren på forsiden viser har der været over 40000 besøgende, og det er ganske rigtigt et meget højt tal, som Fyns Stiftstidende skriver i deres artikel den 15 februar. Nu til dags er der næppe en forening, der ikke har oprettet sin egen hjemmeside på internettet. Til gengæld er der masser af foreninger, der ikke aner, hvad de skal bruge siden til, fordi sådan en skal man nu engang have. På den baggrund må SUS Ullerslev's hjemmeside stå som forbillede for alle foreninger. Vi fik 4 W'er ud af 5 mulige, så tak til Fyns Stiftstidende for den rosende artikel.

Samarbejde med kommunen
Vi har i årets løb haft flere drøftelser med kommunen om en samarbejdsaftale mellem Ullerslev Kommune og SUS Håndbold på børne/unge området. Der blev på byrådsmødet den 8. maj 2002 vedtaget en principiel stillingtagen til indgåelse af en samarbejdsaftal.e og sagen er nu oversendt til fagudvalget til behandling - så det vil I sikkert høre meget mere om i det nye år.

Vi har også i bestyrelsen drøftet meget en ny organisationsplan for SUS Håndbold, hvor klubben er mere synlig i hverdagen, og hvor ansvarsfordelingen er mere præciseret i nogle få men handlekraftige udvalg. Det vil blive iværksat meget hurtigt efter generalforsamlingen, men det vil der blive informeret meget mere om i den nærmeste fremtid.

Til slut vil jeg gerne takke samtlige sponsorer, som vi atter i år har haft et meget flot og uundværligt samarbejde med.
Tak til bestyrelsen for et godt samarbejde, idet hele taget tak til alle, som har arbejdet i og for SUS Håndbold i det forgangne år. 

Valg
Ved det efterfølgende valg på generalforsamlingen var der genvalg til alle tre bestyrelsesmedlemmer, som var på valg. Det var Torben Nielsen, Lene Jørgensen og Heine Christiansen.

Efter generalforsamlingen har SUS Håndbold's bestyrelse konstitueret sig således:

Formand: Torben Nielsen
Næstformand: Bent Markvardsen
Sekretær: Torben Poulsen
Ungdomsformand: Heine Christiansen
Medlem: Lene Jørgensen
Anni Henriksen
Svend Erik Larsen
Ungdomsmedlem: Carina Hansen


Tilbage til forsiden