To nye bestyrelsesmedlemmer valgt

Der måtte en ekstraordinær generalforsamling til, før SUS Håndbolds bestyrelse i den kommende sæson er blevet fuldtallig.

På den ordinære generalforsamling den 28. maj lykkedes det nemlig ikke at finde erstatning for de to medlemmer, Tina Jespersen og Heine Christiansen, der ikke ønskede genvalg.

Derfor blev via blandt andet et brev til samtlige medlemmer og forældre indkaldt til ekstraordinær generalforsamling. Mødet, der blev afholdt mandag den 16. juni havde kun et punkt - valg til bestyrelsen.

De to nye til bestyrelsen, som blev valgt, er Thomas Thykjær fra Ellinge, der er forældre til en ungdomsspiller i klubben, samt Helle Riget, der før har siddet i SUS-bestyrelsen og indtil den nye sæson, hvor hun får en koordinatorrollen til klubbens ungdomshold, har været træner for børne- og ungdomshold gennem mange år.

På generalforsamlingen blev det fremhævet, at de positive meldinger om klubben i medlemsbrevet var blevet godt modtaget, og at der via medlemsinformation fremover skal sikres i god tid, at ledelsen er intakt. Det er afgørende for både medlemmerne og ikke mindst for de øvrige i bestyrelse og udvalg samt de mange andre frivillige ledere, som gør et kæmpe arbejde i håndboldklubben.

Efter sommerferien vil der blive afviklet et trænermøde, hvor den nye sæson planlægges, og hvor bestyrelsen vil præsentere en organisationsplan for klubbens ledelse og de mange udvalg.



Tilbage til forsiden