Succesfuld SUS-sæson

SUS Håndbold rider på en bølge af succes. I den forgangne sæson blandede klubbens hold sig blandt de allerbedste på Fyn i flere af ungdomsrækkerne. Således endte SUS' puslinge drenge helt til tops som Fyns bedste, og ved danmarksmesterskabet for herre junior, som blev afviklet i april i Ullerslev, sluttede SUS Håndbolds eget hold som nummer fire.

Også på den økonomiske front kunne klubbens ledelse se tilbage på en god sæson, da der i den forgangne uge blev afviklet generalforsamling i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. SUS Håndbold kom ud med et overskud på tæt ved 60.000 kroner, og dermed runder egenkapitalen 200.000 kroner. Og det til trods for, at det kostede over 100.000 kroner, at SUS Håndbold for første gang i klubbens historie var repræsenteret i østligaen både for herre junior og ynglinge.

En medvirkende årsag til det flotte økonomiske resultat var indtægten på tæt ved 140.000 kroner fra Fionia Bank Cup 2007, der i ikke mindre end 11 østfynske haller havde deltagelse af 1500 børnehåndboldspillere fra hele landet.

På generalforsamlingen blev det oplyst, at overskuddet fra DM-stævnet for herre junior, som samlede over 1300 tilskuere, havde resulteret i et overskud på omkring 45.000 kroner, også her takket være en stor frivillig indsats fra mange hjælpere og massiv sponsorstøtte. Dette beløb kommer dog først med på plussiden i det nye regnskabsår, og derfor er SUS Håndbold allerede økonomisk godt fra start i den forestående sæson.


Ekstraordinær generalforsamling
Selv om klubben har over 100 frivillige trænere, ledere og andre hjælpere i dagligdagen, så kneb det på generalforsamlingen at få suppleret bestyrelsen, efter to medlemmer ikke ønskede genvalg. 

Derfor afholdes en ekstraordinær generalforsamling mandag den 16. juni, hvor eneste punkt på dagsordenen er valg af to bestyrelsesmedlemmer, således bestyrelsen kommer op på de syv medlemmer, som vedtægterne foreskriver.

I disse dage modtager samtlige SUS-medlemmer, ledere og forældre et medlemsbrev, hvor interesserede opfordres til at gå ind i ledelsen af klubben, der - som det fremgik på generalforsamlingen - både sportsligt, økonomisk og fremadrettet er i god gænge.

Og derfor håber man – med den positive udvikling, som klubben er inde i, at der vil være mange aktive medlemmer, forældre eller andre med tilknytning til SUS Håndbold, som vil tilbyde en tørn i ledelsen.

De fem, som foreløbig udgør SUS-bestyrelsen er René Dyrehauge, Marina Hansen, Lene Henriksen, Christian Rahn og Anne Mette Juncher.

Læs det seneste medlembrev, hvor bestyrelsesarbejdet er nærmere beskrevet. Klik her!

Læs hele bestyrelsens beretning ved SUS Håndbolds ordinære generalforsamling den 28. maj 2008. Klik her!



Tilbage til forsiden