Godt år for SUS Håndbold

Tirsdag den 30. maj afholdtes den ordinære generalforsamling i SUS Håndbold. På mødet, hvor der kun var mødt 12 personer frem, blev det oplyst, at økonomisk set var det forgangne år tilfredsstillende med et overskud på 11.762 kroner mod et budgetteret underskud på 24.500 kroner.

SUS Håndbold har en god egenkapital, som sikrer, at der blandt andet er mulighed for at tilmelde hold til østdivisionen. I den kommende sæson spiller således både dame og herre junior samt herre ynglinge om kvalifikation til østdivisionen, der tæller de 18 bedste hold øst for Lillebælt.

SUS Håndbolds bestyrelse efter konstitueringen:

Formand: Torben Nielsen
Næstformand: Rene Dyrehauge
Sekretær: Vibeke Thybo
Børneudvalg: Sonja Hedeager
Ungdomsudvalg: Marina Hansen – Pia Wind
Seniorudvalg: Heine Christiansen
Kontakt til støttef. Rene Dyrehauge – Pia Wind

Uden for bestyrelse er der ikke ændret andet end på tøjvask

Træningstider fastsættes den 190606 hvorefter du får det tilsendt til hjemmeside og annonce i avis efter ferien, dato får du når de fremsender materiale

Udtrådt af bestyrelsen: Linda W. Kristensen og Flemming Storm


SUS Håndbold
Generalforsamling tirsdag den 30-05-06 i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter.

Beretning v/formanden Torben Nielsen

Da der i året 2005/06 har været to formænd – Heine Christiansen fra generalforsamlingen sidste år og indtil september, hvor bestyrelsen og undertegnede aftalte, at jeg skulle indtræde i bestyrelsen igen som formand - vil beretningen primært være fra min indtrædelse i bestyrelsen.

Efter mange opfordringer fra medlemmer i SUS besluttede jeg mig for at gå med i ledelsen af SUS Håndbold igen for at prøve at skabe lidt ro på en meget frustreret opstart af ny sæson. Der blev hele vejen rundt i bestyrelsen trukket i arbejdstøjet, og vi fik sat gang i de tre sportslige udvalg, som igennem sæsonen har gjort et kæmpe arbejde for at genskabe optimismen blandt medlemmer trænere og ledere i klubben.


100 trænere og ledere
Der har i indeværende sæson været ikke mindre end 100 trænere – ledere og øvrige ulønnede hjælpere til at holde styr på over 30 hold og ca. 300 medlemmer i SUS Håndbold. 

Aldrig tidligere har SUS Håndbold haft så mange børne- og ungdomsspillere i gang i Ullerslevhallerne. Og aktivitetsniveauet har været meget højt:

Der har været afholdt forældremøde på alle hold, »Storebørnehavedag« i efterårsferien, minihåndboldspillerne har været i »Løvens Hule« i Odense, mange hold var til julestævne i Tommerup og Odense, 130 spillere og ledere deltog ved påskestævnet i Herning, og 3 hold rejste til påskestævne i Arnheim i Holland.


DM-bronze
Sportsligt har det også været en stor succes i børne- og ungdomsafdelingen. Således blev både Lilleput drenge Elite og Drenge Elite A fynsmestre og dermed bedste hold på Fyn i den forgangne sæson, og herre ynglingene vandt Østdivision 2. 

Og endelig oplevedes første gang i SUS Håndbolds historie, at et ungdomshold kvalificerede sig til et officielt DM. I Klaruphallen ved Aalborg det blev til en flot bronzemedalje!

Endelig deltog vore fynske mestre i lilleput drenge i det uofficielle DM i Greve, hvor det endte med en 13. plads.

En meget flot sæson i børne- og ungdomsafdelingen. Stor tak til alle trænere ledere for en god sæson!

Frafald af spillere
På seniorplan har der været stort frafald af damespillere. Det gjorde, at det oprindelige andethold i serie 2 blev trukket, samtidig med at 4. holdet fra sidste sæson heller ikke kom op at stå til denne sæson. Dame Fynsserien havde igen i år en svær sæson. På grund af manglende resultater var vi i bestyrelsen nødt til at ændre på trænersammensætningen, men desværre lykkedes det ikke at redde holdet i Fynsserien.

Herreafdelingen havde også frafald, idet seniorafdelingen er nu nede på fire hold plus veteranholdet. Og det var tæt på at det ikke var lykkedes at samle et andethold til serie 2. Faktisk kunne holdet ikke stille op i de to første kampe. En flov sæsonstart, som der heldigvis blev rettet op på.

Også her en tak til alle trænere ledere for en vel overstået sæson i seniorafdelingen.

SUS Cup
Igen i år blev SUS Cup stævnet i september sportsligt, klubmæssigt og økonomisk en stor succes, da 1275 spillere fra hele landet var samlet til SUS Cup. Et stævne, hvor man er nødt til at bruge ni østfynske haller for at afvikle alle kampe. 

En stor tak til klubbens veteranhold, som har ansvaret for afviklingen af SUS Cup, men også til de ca. 150 frivillige hjælpere og den store opbakning fra sponsorer.

Støtteforeninger
Vores tre støtteforeninger HBF Banko, Spar To og Kloakken bidrager alle til, at vi kan realisere nogle af de ønsker, vi har. Kulturugen var igen i samarbejde mellem Spar To og Kloakken, og igen oplevede vi en flot sæson i HBF. Tak til de tre støtteforeninger for et godt samarbejde.


Kulturhus
Et flot og spændende kulturhus står næsten færdig i Ullerslev. Et kulturhus, som giver masser af muligheder for forskellige arrangementer, og så vil vi glæde os meget til, at vi i fællesskab for indrettet øverste etage som fælles klublokale. Velkommen til motionscentret, som er flyttet ind i det daværende cafeteria.

SUS vil selv
Efter henvendelse fra Nyborg GIF's håndboldafdeling og Østfyns Håndboldklub om et eventuelt samarbejde på tværs af de tre håndboldklubber besluttede vi i bestyrelsen at indkalde alle trænere og ledere i klubben til en snak om fremtiden. Efter stemningen fra mødet vil der gå nogle år, før et evt. samarbejde eller eliteoverbygning kan komme på tale. 

SUS Håndbold står i dag med en af Fyns største børneafdelinger og med hold i alle kategorier. Og endog i flere af rækkerne Fyns allerbedste hold. Ved at gå sammen med andre klubber for at skabe en elite på Østfyn frygtede flere af mødedeltagerne, at det vil kunne gå ud over klublivet og klubbens identitet ved at der bliver fokus to steder.

Men vi vil fortsat holde kontakten ved lige med de to klubber i den nye kommune, selv om det ikke her og nu bliver til et tættere samarbejde.


Ny kommune
Som det er alle bekendt, bliver vi en del af storkommunen Ny Nyborg fra januar 2007. Ikke noget, vi har brugt meget tid på i bestyrelsen, da der er nedsat et Nyborg Idrætssamvirke (NIS) - en paraplyorganisation, som skal varetage idrætsforeningernes interesser i den nye kommune. 

Jeg sidder i bestyrelsen i NIS, og der har været holdt mange møder og beregninger. NIS har fremsendt et oplæg til sammenlægningsudvalget, hvor man vil opfordre politikerne til at tænke utraditionelt. Mere om dette i næste års beretning.

Til slut vil jeg gerne takke samtlige sponsorer, som vi atter i år har haft et meget flot og uundværligt samarbejde med.

Tak til bestyrelsen for et godt samarbejde, trods de rokeringer som skete i september. Idet hele taget tak til alle, som har arbejdet i og for SUS Håndbold i det forgangne år.


Tilbage til forsiden