Gårdmand bliver ny sportschef

Efter veludført gerning i tre sæsoner som sportschefer i SUS Håndbold for henholdsvis børneafdelingen og ungdom/senior stopper Sonja Hedeager og Allan Thomsen med udgangen af denne sæson.

Et kendt ansigt i klubben, dametræner Carsten Gårdmand Nielsen, overtager som ny sportschef ansvaret på det sportslige felt for alle holdene i klubben. Hans opgaver bliver primært at støtte trænerne i deres dagligdag og samtidig være med til at udstikke sportslige mål og linier for de enkelte hold. Naturligvis vil han også bistå bestyrelse og lederne i klubben med praktiske gøremål, således klubben til stadighed fungerer optimalt - og samtidig tilpasses fremtiden.

Endvidere er det aftalt, at Gårdmand fortsætter som træner for klubbens bedste damehold i endnu en sæson. Carsten Gårdmand Nielsen går dermed ind i den tredje sæson som dametræner i klubben, og forhåbentlig bliver i spidsen for et divisionshold. Pt. ligger holdet på en solid andenplads i danmarksserien.

Gårdmand kom til SUS Håndbold fra OH 77, men ikke mindst i Fjordager har han gennem mange år ydet en stor indsats som træner og leder. Oprindelig stammer han fra Greve, hvilket hans sprog stadig afslører.

Den erfarne og initiativrige håndboldmand har desuden i en lang årrække været medlem af udvalg og bestyrelse i Fyns Håndbold Forbund. Her sidder han i øjeblikket som formand for uddannelsesudvalget.

Tilbage til forsiden