Fortsat fremdrift i SUS Håndbold



Efter en hektisk og for de fleste holds vedkommende meget succesfuld første halvsæson er det nu tid til at ønske hinanden glædelig jul - og når træningen samt deltagelsen i julestævner mellem jul og nytår og diverse julefrokoster er overstået - også et godt nytår med håbet om en god anden halvdel af sæsonen. 

Flere af SUS-holdene har opnået en så flot placering, at de efter jul skal spille i en højere række: Puslinge drenge A er rykket op i Eliterækken, drenge B er rykket op i A-rækken, dame junior Elite op i Elite A, herre junior B til A-rækken, herre junior østdivision og herre ynglinge østdivision begge op i 1. division, dame ynglinge A op i Elite B, og endelig stormer Bent Larsen (billedet) og de øvrige veteraner også frem. De har vundet old boys C og spiller derfor i old boys B efter nytår.

Se de nye rækker og programmet under de respektive hold under "Kamp-nyt" 

For SUS Håndbold bliver det nye år meget spændende, både sportsligt men også klubmæssigt. Forhandlinger er i gang med Nyborg GIF og Østfyns HK om et elitesamarbejde på seniorplan og måske også for ynglingeårgangene. Det vil der blive berettet meget mere om her på hjemmesiden, ligesom debatten om dette initiativ fortsætter både her og i klubbens dagligdag, således klubbens fremtid kan sikres bedst muligt til gavn for alle. 

Alle medlemmer, trænere og ledere, forældre, sponsorer, tilskuere og øvrige med tilknytning til SUS Håndbold ønskes hermed Glædelig Jul og Godt Nytår! 



Tilbage til forsiden