For de ikke mindre end 80 deltagere fra SUS Håndbold ved Dansk Håndbold Klub's store børne- og ungdomsstævne i weekenden den 17. og 18. april blev det en oplevelse på godt og ondt.

Desværre kom flere spillere ud for hændelige uheld under de mange kampe. Således talte skadeslisten både en brækket finger, en tå, et lænderet ledbånd i en albue og en forslået skulder.

Værst gik det dog for Emma Søgaard fra lilleputpigeholdet, der ville hente en bold på en afsats i en hal, hvorved hun faldt igennem et ovenlysvindue ned i et omklædningsrum. Hun kom straks på hospitalet, og må blive der i foreløbig nogle dage.

Drengene og puslinge piger vandt
Sportsligt blev det til to førstepladser, og selve stævnet og omgivelserne i Flensborg var en fin oplevelse for de 72 spillere og 9 ledere fra SUS Håndbold.

Længst i turneringen nåede drenge A holdet, der vandt samtlige deres seks kampe - inklusive finalen over VRI fra Århus med 14-7. Dermed var der pokal og medaljer til holdet.

Også puslinge pigerne hentede en pokal med hjem - trods tre skadede spillere i løbet af stævnet (Mie med en brækket finger, Kristine med en skadet albue og Laura en brækket tå). Holdet nåede frem til finalen i B-slutspillet, og her måtte der både overtid og straffekastkonkurrence til, før sejren var hjemme.

Lilleput pigerne, der også blev ramt af skader og Emma Søgaard alvorlige uheld, tabte alle deres kampe ved stævnet. Det samme gjorde drenge B.

Til gengæld nåede puslinge drengene frem til finalerunden i A-slutspillet, hvor det i den ene kamp blev til sejr på 13-5. Desværre tabtes den anden kamp 7-6, og dermed blev det »kun« til andenpladsen.

Endelig stillede SUS op med hele tre lilleput drengehold. De to af holdene nåede frem til semifinalen i B-slutspillet, hvor de så begge tabte.