Festlige afslutningsfester

Fredag den 31. marts deltog omkring 70 børn fra minihåndbold-, lilleput- og puslingeafdelingerne ved sæsonafslutningsfesten i Ellinge Forsamligshus. De havde en festlig aften med masser af diskoteksmusik, leveret af All Rights, underholdningsindslag og konkurrencer - samt naturligvis forskellige kåringer af spillere og trænere.

Dagen efter var det så junior-, ynglinge- og seniorspillernes tur til at indtage Ellinge Forsamlingshus. Ikke færre end 130 spillere og ledsagere, ledere m.fl. deltog i festlighederne - der som det fremgår af billederne ikke gik stille af.

De 70 deltagere ved børnespillernes afslutningsfest den 31. marts fik serveret pizza og saftevand.

Og som det ses kunne de godt lide menuen. For serveringen og arrangementet stod det aktive festudvalg i SUS Håndbold, bestående af fem spillere fra 1-2. holdstruppen.

Et flot indslag ved børneafslutningsfesten var tre dansenumre, udført af Stine Dong og Jonas Pedersen fra puslingeafdelingen. Til takfaste klapsalver fra deres kammerater dansede de de numre, som sikrede dem bronzemedalje ved fynsmesterskabet i dans i mesterrækken forleden.

Udover livlig danseaktivitet hele aftenen igennem var der også indlagt et par fællesnumre for alle i salen.

Festlige og forskellige var årets frisører og - hårfarver - ved afslutningsfesten.

Så er der serveret. Find og Søren Smed m.fl. tager sig godt for af retterne.

Igen i år havde Helle Riget, Ryberg, Frede og Berit "påtaget" sig at levere en festlig kavalkade over årets begivenheder. Her en scene fra overnatningen ved et træningsstævne før sæsonen. Det er "Annika", som netop har forladt soveposen.

Tak til Bimmer og Hans for deres ekstraordinære trænerindsats i denne sæson, hvor de begge trådte til, da henholdsvis damerne og herre ynglinge stod uden trænere.

Dame juniorerne får deres vindertrøjer som præmie for deres førsteplads i A-rækken.

En helt ny kåring blev foretaget ved årets afslutningsfest - uddeling af prisen som "Årets Blemseklods". Titlen gik helt suverænt til herre serie 1 - overrakt af herre serie 2, som vandt deres række, men som ikke kan rykke op i serie 1 - fordi der har SUS et hold i forvejen. Michael Hedemark modtog nødtvunget det synlige bevis af anfører Bjarne Aleksandroviets og langskytte Jørgen Elsborg fra tredieholdet.

Hans gav på opfordring af herre ynglingene en John Mogensen-sang - flot ledsaget af publikum med tændte lightere.



Tilbage til forsiden