SUS-puslinge blev sjette



SUS Håndbold har i den nu afsluttede vintersæson Danmarks sjette bedste puslinge drenge hold. Det var faktum efter deltagelsen ved det uofficielle danske mesterskab i weekenden, som Københavns Håndbold Forbund afviklede i Frederiksberg-Hallerne.

- Det er vi meget tilfredse med, og med lidt held kunne vi måske have nået lidt længere, konstaterede de 12-13 årige SUS-drenges træner, Helle Riget, stolt efter stævnet i hovedstaden, hvor ialt 12 af de allerbedste hold fra hele landet deltog.

Eksempelvis gjorde nogle tekniske fejl, at SUS-holdet måske kunne have spillet lige op med de senere sølvvindere, værterne FIF, i lørdagens første kamp. Kampen endte dog 16-10 til Københavns bedst placerede hold i den forgangne vintersæson, hvor SUS blev to'er efter GOG, der ved weekendens DM-stævne vandt guldet.

Næste kamp lørdag var mod Korsholm fra Vestjylland, og her vandt SUS sikkert 18-11 efter en god indsats.

Dermed gik fynboerne videre som to'er i puljen, og skulle derfor søndag spille om 5. til 8. pladsen, mens FIF og de øvrige tre ettere kunne tage sig af de fire øverste pladser.

- Maribo var første modstandere, og de så efter lørdagens kampe frygtindgydende ud. Men vi spillede måske sæsonens allerbedste kamp mod dem, og var foran med hele 11-2 ved pausen og vandt så sikkert som 18-11, fortalte Helle Riget, der dog efterfølgende måtte se sit hold virke lidt udbrændte til sidste kamp mod Hvide Sande. 

Det blev til et nederlag på 16-21 til de fysisk stærke vestjyder, og dermed kunne SUS-puslingene og de mange medrejsende forældre og søskende tage tilbage til Fyn med en meget ærefuld sjetteplads.

- Vi havde en rigtig herlig weekend, hvor der vi fik spillet en masse god håndbold, men også havde tid til at hygge os sammen, lød det fra en tilfreds men træt SUS-træner efter hjemkomsten søndag aften.


Tilbage til forsiden