SUS puslinge drenge nr. 6 i Danmark

Det var en flok trætte men meget glade og tilfredse SUS'ere, som vendte hjem til Fyn igår henunder aften. Weekendens præstationer betød nemlig, at holdet nu kan kalde sig 6.bedst i Danmark.

Lørdag morgen gik det løs mod Ydun fra København - på papiret nok det svageste hold i puljen. Det blev en meget tæt kamp, hvor SUS trak det længste strå og vandt kampen 14-13. En meget nervepirrende oplevelse for både spillere, trænere samt det store medrejste SUS-publikum. Og det var måske netop det store "hjemme" publikum bestående af forældre, søskende, bedsteforældre, puslinge pige og drenge spillere, bestyrelsesmedlemmer, som hjalp spillerne til den første sejr. De var nemlig udrustede med trommer, bannere og højtlydende HORN!! Så det var en stor hjælp for spillerne i de tætte kampe. STORT TAK for den flotte opbakning!

Anden kamp mod Bjerringbro blev også tæt, men jyderne var for stærke. SUS tabte 13-16.

I den tredie kamp mod Aalborg var opgaven ligetil: en sejr og SUS var videre som 2'er i puljen. Spillerne gik flot til opgaven, dog uden at spille prangende, og Aalborg blev besejret 16-13.

Hermed var første mål nået - SUS var nu blandt de 10 bedste i Danmark.

Som 2'er i puljen render man jo desværre altid ind i en 1'er fra en anden pulje, når puljekampene går igang. Således også denne gang; modstanderen i søndagens "vind eller forsvind-kamp" var Skive. Et hold som SUS har megen respekt for, idet man for 2 år siden som lilleput fik en kæmpe øretæve af netop Skive ved påskestævnet samme sted. Men det skulle vise sig, at SUS har udviklet sig langt mere end Skive i løbet af de seneste 2 år. Holdene var fuldstændig jævnbyrdige, og sejren kunne gå til hvad side det skulle være. Desværre for SUS blev det Skive, som gik fra banen som sejrherre; 10-9 blev resultatet. Og Skives sejrsmål blev scoret blot 10 sekunder før tid!! Så det var selvfølgelig en flok meget skuffede SUS-spillere, som gik fra banen. Udslagsgivende blev nok, at SUS-holdet ikke rigtig er blevet udfordret i løbet af sæsonen. Man har ikke rigtig spillet disse tætte kampe, hvor man har skulle levere sit bedste hvert minut i hver kamp. Smadder ærgerligt var det - så tæt på, og så alligevel ikke....

Efter lidt mandskabspleje blev SUS-drengene klar til sidste kamp. DM sluttede som det startede for SUS. Sidste modstander blev nemlig Ydun. Det viste sig nemlig, at Ydun alligevel ikke var puljens svageste hold - Ydun blev nemlig puljevinder om lørdagen (en målscore 3 mål bedre end vores). De tabte så også deres første kamp om søndagen (til Hauge som i finalen skulle spille mod Skanderbog), og derfor skulle SUS og Ydun altså mødes igen. SUS-spillerne var enige om at vise Ydun, at de altså ikke var 3 mål bedre end os! Og det gjorde vi: 19-10 blev resultatet, efter en meget FLOT præstation af hele holdet!

Fra spillere og trænere på SUS-holdet, skal lyde en KÆMPESTOR TAK til holdets sponsor, Jens Ring!! Jens sørgede for at pleje os alle hele weekenden: chokolade og sodavand til alle hele lørdagen; boller/brunsviger samt sodavand søndag! Det var bare så FLOT! MANGE TAK!

Ja, det blev altså "kronen på værket" for puslingedrengene årgang 2003/2004! SUPER! FLOT GÅET, DRENGE!
Og holdet har ikke tænkt sig at hvile på laurbærene: planen er klar! Om 2 år er vi ihvertfald bedre end Skive, når vi mødes til DM igen!!



Tilbage til forsiden