Succesrig afvikling af DM-stævnet

- Rammerne her er optimale til et sådant arrangement. To haller bygget sammen med skolen til overnatning og jeres fine kulturcenter med masser af plads til udenomsfaciliteter. Og så havde SUS Håndbold som altid styr på tingene. Det hele fungerede bare perfekt.

Der var ros fra Fyns Håndbold Forbunds formand Mogens Mulle Johansen efter weekendens store DM-arrangement i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. Et arrangement, som SUS Håndbold som praktiske arrangører, da også kan være stolte af.

Ikke mindre end 1300 tilskuere gik igennem billetlugen i de to dage, og sammenholdt med indtægterne fra overnatningen og bespisningen, hvor en stor part af madudgifterne var dækket af velvillige sponsorer, og de mange frivillige arbejdstimer fra SUS-medlemmer og forældre, gør, at klubben kan se frem til at overskud i størrelsesorden 40.000 kroner.


Topstemning
I begge dage var alle tilskuerpladserne spækket, og det var med til at skabe en stemning, som spillerne sent vil glemme.

Ikke mindst da SUS Håndbolds egne herre juniorer løb på banen var samtlige pladser besad. Og publikum fik virkelig håndboldoplevelser med hjem, selv om de lokale helte endte på fjerdepladsen og dermed uden for medaljerækken.

Om lørdagen indledte holdet med et stort nederlag til GOG, der senere tog guldmedaljerne, på 24-35. Netop GOG har SUS-juniorerne haft stor respekt for i sæsonens tidligere opgør, og den fornægtede sig heller ikke denne gang.

Med topscorer Jacob Lindemann skadet efter en GOG-hånd i ansigtet kom holdet heller ikke nok på i gear i lørdagens sene opgør mod de kraftfulde juniorer fra den lille klub Strandby/Elling lige uden for Frederikshavn. De to hold mødtes for to år siden som drenge, og hvor jyderne med et etmåls sejr hentede guld og henviste SUS til bronzepladsen. Denne gang var forskellen større: 28-35.


Tabte i sidste sekund
Med med 7-800 tilskuere i ryggen ved stævnets tredie kamp om søndagen mod Skjern Håndbold og Jacob Lindemann tilbage på holdet, kom der DM-takter frem.

SUS-juniorerne kom foran for første gang lige op til halvleg under stor jubel, og med stærkt målmandsspil af Mikkel Jensen, et flot kæmpende forsvar samt fornemme angrebsafslutninger nåede holdet op på en tremåls føring med fem minutter tilbage. Kravet var en femmåls sejr for at være sikre på bronzen, men måske var det det, som gav hjemmeholdet nerver. Alt for forhastede afslutninger bragte nordjyderne tilbage i kampen, og i allersidste sekund scorede deres muskuløse midterstregspiller til slutresultatet 32-21. Ærgerligt efter en så stor SUS-præstation.


Stolt træner
- At spille ved danmarksmesterskabet kræver toppræstation i alle kampe. Det skete kun i den sidste kamp, hvor vi kunne spille helt uden skader. Men når det er sagt - og skuffelsen har lagt sig, så kan vi se tilbage på en 4. plads ved et DM med et suverænt mesterhold og tre øvrige næsten lige gode hold. Det skal vi være stolte over. Det er en kæmpe præstation at nå så langt, og ikke mindst som lokalt forankret hold, analyserede en oprigtig SUS-træner Ulrik Jørgensen i den tomme hal sidst på søndagen.

- Bookmakerne havde vist ikke spillet på os, men vi fik bevist, at vi kan være med helt i toppen i Danmark.


Suveræne Kvik-piger
Mens der var spænding til sidste kamp hos herrerne, hvor GOG-juniorer løb med sejren over Strandby/Elling med 28-26 og dermed tog DM-guldet og henviste nordjyderne til bronzepladsen, så var spændingen allerede forduftet i dame juniorrækken om lørdagen.

Her havde Kvik Esbjerg nemlig vundet begge deres kampe solidt, og da holdet kun om søndagen manglede Roskilde, der havde tabte begge op lørdagen, var vestjyderne inden kampe sikret guldet.

Under stor jubel vandt de også den tredie kamp, og ligesom for to år siden som piger ved DM-stævnet i Aalborg, hvor SUS-drengene hentede bronze, så kunne Kvik Esbjerg igen stå øverst på sejrsskamlen.

Sølvet gik til dame juniorerne fra Aalborg DHU og bronzen til GOG.

På GOG-holdet spillede den tidligere SUS'er Cecilie Pedersen, ligesom der på guldholdet hos herrerne også var SUS-islæt, idet både Lasse Folkmann og Mads Rydal var stærkt medvirkende til, at DM-titlen endte på Sydøstfyn.




SUS Håndbolds juniorer, der efter en flot indsats dog måtte tage til takke med fjerdepladsen ved DM-slutspillet på hjemmebane i weekenden. Spillerne er fra venstre forrest: Sebastian Ring, Simon Elsborg, Sebastian Jensen, Mikkel Jensen, David Martinussen, Luca Hintze, Patrick Nielsen og Andreas Andersen. Bageste række fra venstre: Ass. træner Christian Rahn, træner Ulrik Jørgensen, Andreas Berg Jensen, Niels Hansen, Anders Bebe Hansen, Jacob Lindemann, Anders Arentsen, Rasmus Pedersen, holdleder Anders Madsen og massør Peter Marxen.


Se de mange øvrige billeder fra stævnet under linket "Billeder fra stævnet". Her kan du frit downloade billeder!



  


Tilbage til forsiden