Damerne alligevel i 3. division

Det er ikke sommervarmen (som de fleste savner), der spiller ind, men en henvendelse fra Dansk Håndbold Forbund som har gjort, at klubbens damehold alligevel er divisionshold i sæsonen 2004/2005, selv om kvalifikationen missede i foråret.

SUS Håndbold er som det hold øverst på listen, som ikke kvalificerede sig til den nye division, nemlig blevet tilbud at overtage pladsen efter Sydals HK, der netop har trukket deres hold fra 3. division.

SUS Håndbolds ledelse har sagt ja tak, og derfor venter der nu spillerne og den nye træner Thomas Rasmussen en spændende udfordring i de kommende uger frem til turneringsstarten omkring 1. oktober.

Som de fleste nok husker, så blev danmarksserien nedlagt efter sidste sæson. Det betød, at de første fem hold i kredsene rykkede op i den 3. division, som er dannet efter nedlæggelsen af danmarksserierne. Nr. 6 - heriblandt SUS Håndbolds damer - gik i et langtrukkent kvalifikationsspil, medens de øvrige fire hold rykkede ned i Fynsserien. Som bekendt tabte SUS-damerne i kvali-spillet til Risøhøj og Nr. Asmindrup fra Sjælland.

Med den nye divisionsstatus håber man ikke alene på, at de nuværende spillere er klar til at tage udfordringen op, men også at det vil kunne tiltrække nye spillere udefra.

Interesserede spillere er velkommen til at høre mere om klubben og divisionsholdet ved henvendelse til formanden Heine Christiansen på tlf. 20 62 27 33, ligesom man naturligvis er velkommen til at møde til træningen, når den indledes efter sommerferien. Mere herom på hjemmesiden og i Østfyns Avis.

SUS-træner Thomas Rasmussen og spillerne, der her ses ved strandhåndboldstævnet i Nyborg grundlovsdag, skal i stedet for en nedrykning til Fynsserien nu i gang med forberedelserne til en sæson i 3. division.

Tilbage til forsiden