Ulrik årets Ullerslev'er

Ulrik Brejnholdt fortjent hædret i forbindelse med kulturdagen i Ullerslev


Endnu en af de mange frivillige ledere og arbejdsheste i kulissen af SUS Håndbold er blevet hædret for en mangeårig indsats for idrætsungdommen i kommunen. Ved "kulturdagen" ved Ullerslevhallerne lørdag den 9. august blev Ulrik Brejnholdt kåret som "Årets Ullerslev'er" for øjnene af de op mod 1.000 fremmødte.

Ulrik har aldrig selv dyrket sport, men trods sit handicap (han lider af muskelsvind) har han ydet en kæmpeindsats med at skaffe økonomiske midler til Skellerup SG&I og SUS Håndbold.

Således har han i en lang række været en stor driftkraft i "Kloakudvalget", der gennem nu 25 år har tjent mange hundrede tusinde kroner ind ved papirindsamlinger, medlemslotteri, deltagelse i Midtfyns Festivalen, som sportsugearrangør og i de seneste år også som koncertarrangører i Ullerslevhallerne.

Men Ulrik Brejnholdt har også været direkte involveret som leder i SUS Håndbold, idet han i et par perioder var medlem af bestyrelsen, ligesom han sad i sponsorudvalget i de første år efter etableringen i 1992. I dag medvirker Ulrik blandt andet ved billetsalg i forbindelse med SUS Håndbolds hjemmekampe.

Fra SUS Håndbold skal der lyde et stort og velfortjent tillykke med titlen, og vi håber på din fortsatte indsats for klubben og idrætten i Ullerslev Kommune i mange år endnu. 

Tilbage til forsiden