Drengene vandt Bolbro Cup

Forberedelserne til den kommende vintersæson er i fuld gang i SUS Håndbold. Mange af klubbens hold har krydret den daglige træning med deltagelse i træningsstævner - med gode resultater.

For nylig var klubbens bedste damer og herrer til stævne i Gråsten. Her besatte herreholdet førstepladsen og 1. damehold blev nummer to.

I den forgangne weekend har SUS Håndbolds pige og drenge hold deltaget i Bolbro Cup, der blev afvikles i ikke mindre end 14 haller i og omkring Odense. Pigerne led nederlag i alle deres A-rækkekampe - mod stærke modstandere som Stjernen, Kolding og Bolbro.

Til gengæld vandt drengene B-rækken med fire sejre og et enkelt uafgjort resultat. Holdet vandt 11-2 over Helsingør, 13-4 over BR 66 og hele 19-2 over Gilleleje på førstedagen, og efter diskoteksaftenen lørdag gjaldt det Jyderup, som ligeledes var ubesejret. Her blev det uafgjort 7-7, efter SUS-drengene havde været bagud mod slutningen med to mål. Sidste kamp gjaldt det om at skaffe en så stor sejr som muligt for at bevare førstepladsen i B-rækken foran Jyderup. Det lykkedes med en sejr på ikke mindre end 20-2.

Drenge, der til vinter spiller i A-rækken, fik trods de store sejre en masse god kamptræning til den forestående sæson - og så indbragte førstepladsen en sweatshirt til alle spillere.

 

Drengeholdet med træner Klaus Rydal i en sodavandspause ved Bolbro Cup, der sluttede med en flot førsteplads i B-rækken.


Tilbage til forsiden