Pia Ø. valgt til årets SUS'er

Torben Nielsen, formand i SUS Håndbold, kunne i sin velkomst til afslutningsfesten i Skellerup Forsamlingshus i fredags, se tilbage på en af de største sæsoner i klubbens historie. 

- Vi er nu 344 medlemmer - det største antal nogensinde. Ikke mindre end 86 nye spillere er begyndt at spille håndbold i SUS i løbet af sæsonen. Og for så slet ikke at tale om de flotte resultater, som er opnået. Lilleputterne har både i pige- og drengerækken vundet sølv ved fynsmesterskabet, puslinge pigerne har vundet fynsmesterskabet i A-rækken, og både herre junior og herre ynglingene blev nr. 1 i østdivision 1.

I den forbindelse fremhævede formanden de ikke mindre end 107 frivillige trænere og ledere, som har medvirket til den succesrige sæson og de flotte resultater for SUS Håndbold.

En af disse mange trænere, Pia Ørbech Aleksandrovietz, der i denne sæson har trænet puslinge pigerne, fik en særlig hæder af formanden og de knap 100 fremmødte ved afslutningsfesten. Hun blev året som "Årets SUS'er" for hendes store indsats ikke alene i den forgangne sæson, men for mange års ihærdigt virke både som træner, udvalgsmedlem og som aktiv spiller.

Pia Ø. Aleksandrovietz har lige siden barnsben spiller i klubben, og er fortsat at finde på 1. damehold, som nu skal ud i nervepirrende kvalifikationskampe for at vende tilbage til Fynsserien. I mange år har hun desuden trænet børne- og ungdomshold, og hun er tillige medlem af ungdomsudvalget.

Billeder fra afslutningsfesten fredag den 30. marts:


















Tilbage til forsiden