Torben Nielsen valgt som "Årets SUS'er"

Ved afslutningsfesten i SUS Håndbold lørdag den 6. april blev klubbens formand siden 1995, Torben Nielsen, valgt som "Årets SUS'er". En titel, som hvert år sammen med en vandrepokal gives til en person, som har ydet en særlig indsats i klubben.

Og om nogen, så har Torben Nielsen været ildsjæl og samlende person for den skare af frivillige ledere, som dagligt fungere i håndboldklubben.

Uden selv at have spillet håndbold - og dermed at have forstand på sporten, startede som menigt medlem af sponsorudvalget i 1992. Ret hurtigt kom han med i bestyrelsen, blev næstformand og i 1994 blev han så formand. En post, han har haft lige siden - tilmed uden at drosle ned omkring sponsorudvalget - tværtimod.

- Du er den perfekte formand for en forening - for det sportslige, ja, det er vi nødt til at klare selv, og der er vel også omkring 300 medlemmer, som mere eller mindre har forstand på det, lød det fra bestyrelsen, der uden formandens viden havde arrangeret overrækkelsen i lørdags. 

- Men alt andet lige så kaster du dig over mange ting med en ildhu og entusiasme, som næsten er uhørt og ikke mindst fantastisk. Du involverer dig i alt, kan ikke sige nej og du er ualmindelig nærværende eller synlig, lød det om den populære formand, og for at fremhæve hans alsidig og ildhu blev et par friske eksempler fremdraget. 

- Du kørte med minihåndboldafdelingen på tur i Løvens Hule forleden, du tager rundt til lilleput- og ministævner, du var ne
de og vinke farvel, da 50 børn og ledere i påsken tog til Skive, og så tog du gudhjælpemig vore ynglingehold til Holland næste dag.

- Torben, SUS Håndbold takker dog for, at du er talentløs til at spille håndbold og helt sikker også til at træne. I stedet har vi fået en fantastisk leder, der om nogen har fortjent at blive Årets SUS'er, sagde Lene Jørgensen fra bestyrelsen, inden hun lod sidste års pokalmodtager, sportchef Sonja Hedeager, overdrage pokalen til formanden - under stor jubel fra de mange festdeltagere. 


Bestyrelsen "snød" formanden og "overtog" selv kåringen af "Årets SUS'er ved afslutningsfesten.


Sidste års "Årets SUS'er" Sonja Hedeager videregiver pokalen til Torben Nielsen.

Formanden er en populær person i klubben.

Egentlig var Torben Nielsen i 1992 daværende næstformand Jørgen Hansens "opfindelse". Det  snakker de to sikkert om her, efter formandens kåring som "Årets SUS'er".


Tilbage til forsiden