Klaus Rydal kåret som "Årets SUS'er"



Det var et meget fortjent og populært valg, da Klaus Rydal blev hædret som "Årets SUS'er" ved afslutningsfesten i Ellinge Forsamlingshus onsdag den 7. april.

Om nogen har Klaus sit hjerte i klubben, og utroligt mange timer er gennem årene - og bliver stadig - brugt i SUS Håndbold. I den forgangne sæson har han stået i spidsen for herre juniorerne for tredie år i træk - og via hans dygtige og engagerede træning og ledelse af holdet har spillerne fået et sådant format, at de ikke alene kvalificerede sig til østdivisionen men også sluttede af med at vinde divisionspulje 2 og dermed blive placeret som nr. 13 af alle herre juniorhold øst for Lillebælt.

Desuden sidder Klaus Rydal i ungdomsudvalget, hvor han ydet en stor indsats - ikke mindst omkring tilknytningen og kontakten til trænere for klubbens mange ungdomshold.

Men også på seniorfronten er der blevet trukket på Klaus' store viden og netværk i forbindelse med trænerpåsætning.

Allerede som 19-årig blev Klaus Rydal anfører på klubbens divisionshold, og op gennem årene har han om nogen været omdrejningspunktet på holdet. Den mangeårige anfører blev da også i år bedt om at træde til, da holdet fik vanskeligheder med at slutte blandt de øverste og dermed rykke i 3. division. Imidlertid kunne Klaus Rydal på grund af skader ikke hjælpe helhjertet, og som bekendt måtte holdet ned i Fynsserien.

Et stort og fortjent tillykke med titlen, Klaus!

Tilbage til forsiden