Succestræner hædret

For en gangs skyld måtte de feststemte deltagere ved årets afslutningsfest i SUS Håndbold vente til over midnat lørdag aften, før kåringen af "Årets SUS'er" kunne finde sted.

Først da dukkede Helle Riget op sammen med husbonden Klaus Rydal op ved festen, efter de for en gangs skyld var optaget til anden side ved klubbens populære og altid velbesøgte afslutningsfest i Ullerslevhallen.

Naturligvis var det først og fremmest det fornemme resultat med lilleput drengene, som udløste pokal og blomster til Helle Riget. Holdet sluttede sig bekendt som Fyns bedste i den nu overståede sæson, og skal til DM i Greve i begyndelsen af maj måned.

Men Helle Riget har sammen med sine medtrænere også formået at få opbygget en stor bredde i lilleput drenge-afdelingen, således et ekstra hold måtte tilmeldes, således SUS efter jul havde tre hold med i turneringen. I alt er der nu 28 drengespillere i 10-11 års alderen.

Helle Riget, der begge mange år har spillet på klubbens bedste damehold og i to sæsoner indtil i år siddet i klubbens bestyrelse, startede sin trænerkarriere samtidig med klubbens grundlæggelse i 1989. Her havde Helle to sæsoner som pigetræner.

Igennem de seneste nu syv sæsoner har "Årets SUS'er 2005/2006" stået i spidsen for ungdomshold som træner. Og tre gange har hun formået at føre hold frem til fynsmesterskabet i den bedste række og dermed deltagelse ved DM. Det var i 2002 og 2004 med de drengespillere, som hendes mand Klaus Rydal i denne sæson har gjort til fynsmestre i drengerækken, i henholdsvis lilleput- og puslingealderen, og altså nu i år med et nyt hold af lilleputter, der forhåbentligt kan nå ligeså langt i de kommende sæsoner.

Derfor var det et populært valg af et ægte klubmenneske, som blev fejret sent lørdag aften i Ullerslevhallen.



SUS-tilskuere til overrækkelsen sent lørdag aften i Ullerslevhallen.



Og så blev Helles pokal taget i brug...



Der var også andre kåringer i aftens løb. Karina Vinci og Martin Andersen blev valgt som "Årets spillere" på klubbens dame og herre ynglingehold. For Karinas vedkommende i sin første sæson som håndboldspiller, mens det var femte gang, at Martins trænere sin hans startede som lilleput i klubben har udpeget ham som "Årets SUS'er". Og iøvrigt er Martin Andersen stadig kun juniorspiller, selv om han fører sig frem på ynglingeholdet som en af de ukuelige fightere blandt de alders- og størrelsesmæssige større modstandere.



"Langelands Small Stars" sørgede for forrygende musik ved lørdagens afslutningsfest, der havde godt 100 deltagere i Ullerslevhallen.

Tilbage til forsiden