SUS satte præg på kulturugens afslutning

- Sonja Hedeager kåret til "Årets Ullerslev'er" og lilleputterne og damerne blev ligeledes hædret af kommunen

Kulturugen 2002 i Ullerslev blev en flot succes med masser af deltagere ved de mange spændende aktiviteter. Lørdag aften den 11. maj sluttede det hele med en hyggeaften ved Kaliffenlund i det flotteste forårsvejr - med festfyrværkeri som bragende punktum.

SUS Håndbold var i høj grad med til at præge denne aften, idet en af klubbens ildsjæle, Sonja Hedeager, blev valgt som "Årets Ullerslev'er 2001" - ligesom borgmester Erik Christensen hædrede SUS' lilleputter, der i den forgangne var Fyns bedste hold, samt klubbens bedste damehold, der efter kvalifikationskampe rykkede op i 2. division. For øjnene af de flere hundrede fremmødte borgere blev også to hold fra Langtved Dartklub hædret.

I sin tale fremhævede borgmesteren Sonja for hendes indsats for børneidrætten i kommunen. Således stod hun som sportschef i SUS Håndbold gennem tre år for at arrangere masser af aktiviteter for børnene. Og ligeledes var hun med til at igangsætte projektet "Et godt idrætsmiljø for børn", hvor SUS var den første klub i Danmark, som blev certificeret af Dansk Idræts Forbund. 

Også Sonja's trænergerning gennem mange år har været med til at udvikle talenter i klubben - og som børneansvarlig var hun frontfiguren, da SUS Håndbold i 2001 blev udpeget som "Årets Børnehåndboldklub 2001" ikke alene på Fyn men i hele Danmark.


Glemte takketalen
Foruden at have været træner, bestyrelsesmedlem og sportschef er Sonja Hedeager stadig selv aktiv på håndboldbanen, idet hun vogter målet på klubbens tredjehold i dame serie 2.

Ved kåringen på Kaliffenlund, hvor hun fik den store vandrepokal med nu 22 navne på frivillige ledere i kommunen - heraf 11 med relationer til SUS Håndbold (!) - nævnte SUS-formand Torben Nielsen, at Sonja Hedeager nu er stoppet som sportschef i klubben, men at der fortsat vil være opgaver for hende i klubben.

Efter de officielle taler og gaver fra kommunen og de mange øvrige idrætsforeninger og organisationer "glemte" Sonja takketalen, som ellers er kutyme ved kåringen, når den normalt finder sted på rådhuset. Helt i Sonjas ægte ånd hastede hun i stedet ind i teltet for at købe sodavand til de ni SUS-lilleputter - endnu et synligt bevis for, at hendes hjerte først og fremmest brænder for børneidrætten!

Her en billedkavalkade fra den festlige aften på Kaliffenlund, som i høj grad kom til at stå i SUS' tegn! Lige fra de medbragte pølsehorn i det grønne til lilleputterne og deres forældre - til de "hævede" pokaler og festfyrværkeriet:

Tilbage til forsiden