Årets SUS'ere kåret i påsken

Efter aftensmaden og diverse smukkeseringer samledes alle 100 SUS-spillere og ledere Langfredag i en gymnastiksal på en skole i Herning, da overrækkelserne af "Årets SUS'ere" skulle foregå i forbindelse med SUS' deltagelse ved det store påskestævne i Herning.

Alle lederne gik op på en balkon, der var i den ene ende af salen, og her begyndte det hele så. For lilleput piger blev det Mia Heine Nowack for A-holdet og Thao Doan fra B holdet. For lilleput drenge blev det Asbjørn Nielsen fra B-holdet, Nicolaj Hansen Aase fra A-holdet og Joakim Rydal fra Elite holdet. Så blev det puslingenes tur, og her blev Janni Jacobsen "Årets SUS'er" for puslinge piger og Mike Daugaard Jensen for puslinge drenge. For pigerne blev det Signe Aagard, for drenge B og A var det Christian Andreas Petersen og Christian Birkholm. Den sidst kårede - Christian Birkholm - fejrede begivenheden ved at springe ned fra balkonen og ned på en madras til stor jubel blandt de resterende SUS-spillere i salen.

Nu kom overrækkelsen af t-shirts til rækkevinderne. Her fik lilleput pige hver en for at have vundet A-rækken, lilleput drenge elite for at have vundet deres række, og til sidst puslinge drenge, der vandt c-rækken efter jul. 

Alle drengene sprang så ud fra balkonen - det ene spring mere kunstfærdigt end det andet!


Årets SUS'ere blandt lilleput piger (fra venstre): 
Mia Heine Nowack og Thao Doan.

Årets SUS'ere blandt lilleput drenge (fra venstre): 
Nicolaj Hansen Aase, Joakim Rydal og Asbjørn Nielsen.

Årets SUS'ere blandt pigerne og drengeholdene: 
Signe Aagaard, Christian Andreas Petersen og Christian Birkholm.

Årets SUS'ere blandt puslingene: 
Janni Jacobsen og Mike Daugaard Jensen.

Rækkevinderne i lilleput drenge elite.

Rækkevindere i lilleput pige A.

Rækkevinderne i puslinge drenge C. 


Tilbage til forsiden