SUS fik fornem børnehåndbold-hæder

På Fyns Håndbold Forbunds årsmøde mandag den 7. maj fik SUS Håndbold ikke alene FHF's hæder som "Årets Børnehåndboldklub på Fyn", men også samme titel for hele landet blev tildelt af Dansk Håndbold Forbunds repræsentant ved mødet.

Det er først tredje gang, at denne landsdækkende hæder tildeles en forening under Dansk Håndbold Forbund, og derfor udtrykker formanden for SUS Håndbold, Torben Nielsen, naturligvis stor glæde ved denne store påskønnelse af børneidrætten i klubben:

- Vi har arbejdet meget intenst med børneidrætten, naturligvis primært fordi vi har deltaget i DIF-projektet "Et godt idrætsmiljø for børn", hvor vi fik certifikatet overrakt som den første danske håndboldklub for et par måneder siden. Derigennem har vi fået nedfældet en børnepolitik i klubben og blandt andet også etableret et børneudvalg og fået formaliseret forældresamarbejdet. 

Men i DHF's begrundelse for udvælgelsen af SUS Håndbold som "Årets danske børnhåndboldklub 2001" hed det videre ved overrækkelsen, at SUS Håndbolds mange øvrige aktiviteter vidner om et engageret arbejdet med børnene. Her blev blandt andet fremhævet fastelavnsarrangement, juleafslutning og afslutningsfester med spisning for børnene, deltagelse i stævner i hele landet, samt voksne og erfarne trænere og ledere til alle børnehold.

Foruden diplom fulgte fra Dansk Håndbold Forbund et gavekort fra Tress Sport & Leg på køb af rekvisitter for 1.600 kroner.

Fra Fyns Håndbold Forbund var der også diplom samt en check på 1.000 kroner i forbindelse med udnævnelsen til "Årets Børnehåndboldklub på Fyn 2001". 

Det er i øvrigt anden gang, at SUS Håndbold får denne fynske titel. Første gang var i 1992, hvor titlen blev indstiftet af Fyns Håndbold Forbund.

En glad SUS-sportchef, Sonja Hedeager, sammen med formanden for FHF's børnehåndboldudvalg, Inge Thorup, der foretog udnævnelsen af SUS Håndbold til "Årets børnehåndboldklub 2001 på Fyn".
Der var blomster Sonja Hedeager fra medlem af DHF's børneudvalg, Carsten Bang, da SUS Håndbold blev udnævnt til "Årets børnehåndboldklub 2001 i Danmark".
I forbindelse med udnævnelsen af SUS Håndbold på Fyns Håndbold Forbunds årsmøde mandag den 7. maj i Vissenbjerg fik klubben af Tress Sport og Leg overrakt rekvisitter til en værdi af 1600 kroner. Firmaets konsulent Steen Johansen viser her nogle af herligheder frem for SUS-sportschefen og de knap 200 deltagere ved mødet.
Dagen efter kåringen, tirsdag den 8. maj, var alle SUS-trænere samlet til møde i Ullerslevhallen for at tilrettelægge den kommende sæson. Til venstre ses formanden Torben Nielsen med diplomet.

Tilbage til forsiden