Torben Nielsen valgt som "Årets Ullerslev'er"

Formanden for SUS Håndbold, Torben Nielsen, Ellinge, modtog som "Årets Ullerslev'er 2000" den store pokal af borgmester Erik Christensen, da omkring 70 idrætsledere, sportsfolk, tidligere modtagere af titlen og folk fra kommunen var samlet i Ullerslevhallernes mødelokale til den årlige prisuddeling.

Et meget fortjent valg - som det fastslået af både borgmesteren og de mange gratulanter i aftenens løb.

- Du er "en gave" for enhver forening. Du har gå-på-mod og forstår at løse problemer, og samtidig uddelegere arbejdet i foreningen. Og så er det egentligt ligegyldigt, at du ikke har forstand på håndbold.

Sådan sagde borgmester Erik Christensen, i øvrigt selv med fortid som håndboldspiller i SUS Håndbold.

Det var som forælder, at Torben Nielsen i 1994 fik første berøring med håndboldklubben. I de fire foregående år havde han siddet i kommunalbestyrelsen for Venstre, men en opfordring fra klubbens bestyrelse om at træde ind i sponsorudvalget blev starten på karrieren i idrætsverdenen.

Efter et år i sponsorudvalget blev han valgt til bestyrelsen, hvor han straks overtog næstformandsposten. Efter et halvt år byttede han så plads med den daværende formand, Thøger Juncher Christensen, og siden har Torben Nielsen både siddet som formand for bestyrelsen - og i sponsorudvalget.

Mange af kollegerne fra kommunens øvrige foreninger fremhævede ved sammenkomsten den 31. maj SUS-formanden for hans store samarbejdsvilje og entusiasme, og gav ham en stor del af æren for, at klubben markerer sig så flot på landkortet.

Ved arrangementet deltog desuden to af klubbens hold, som netop har sat SUS på "landkortet". Det var herre ynglingene, der som bekendt sidste år rykkede op i divisionen for første gang, samt dameholdet, som vandt Fynsserien og i næste sæson spiller i Danmarksserien.

For Torben Nielsen, SUS-spillerne og de mange øvrige deltagere blev det en festlig aften, der for de sidstes vedkommende først sluttede ved tre-tiden. En af dem var formanden, der trods "dåben" som "Årets Ullerslev'er" (læs: den medfølgende pokal fyldt med Gammel Dansk skal under forsamlingens påsyn tømmes i et drag), holdt så længe ud. 


Herre ynglingene modtager en check fra borgmester Erik Christensen for deres deltagelse i øst-divisionen.


Også til damerne var der gavecheck for deres oprykning til Danmarksserien.


Tilbage til forsiden