Stor tak til Torben

Som det har været bekendt for alle, var den nu forgangne sæson den sidste med Torben Nielsen som formand for SUS Håndbold. Det havde han for længst meddelt forud for generalforsamlingen den 15. maj.

I den anledning udtaler bestyrelsen en stor tak for hans indsats:

- Torben har påtaget sig utrolig mange opgaver i SUS Håndbold, altid uden at beklage sig. Allerede sidste år ønskede han at træde tilbage på grund af et øget arbejdspres, efter han sammen med to kolleger havde overtaget ejerskabet af sin arbejdsplads - Ferritslev Savværk. Torben tog dog et år mere som formand for bestyrelsen i SUS Håndbold med den klausul, at der skulle være en, der stod for det sportslige.

Torben Nielsen startede som menigt medlem i sponsorudvalget omkring 1992, ret hurtigt kom han med i bestyrelsen. Det skete i 1995, hvor han samtidig blev næstformand, og da Thøger J Christensen trak sig som formand trådte Torben til, dog uden at drosle ned omkring sponsorudvalget.

Torben Nielsen er meget bredt favnende og har en viden på mange områder – dog ikke håndbold. Han kaster sig over mange ting med ildhu og entusiasme, som næsten er uhørt og ikke mindst fantastisk. Torben involverer sig i alt og besidder en fantastisk evne som ideskaber og iværksætter - noget vi alle har været meget glade for.

- SUS Håndbold takker dig for alle de år, du har brugt til bestyrelsesarbejde, og selvom du er talentløs til at spille håndbold, har vi i stedet haft en fantastisk leder, der bliver svær at undvære.

Tilbage til forsiden