Tøjsamarbejde i fem år mere!

Lige siden SUS Håndbolds "fødsel" i 1989 har klubbens samarbejdspartner indenfor spilletøj og sportsudstyr været Mogens Birch, LC Sport i Langeskovcentret. Frem til årtusindeskiftet var sponsoraftalen baseret på Adidas-varer, og siden har PUMA leveret spilletøj, bolde og alle andre effekter til klubbens mange hold.

Samarbejdsaftalen med PUMA og LC Sport er op til denne sæson forlænget med yderligere fem år - frem til år 2009.

Foruden leverancer af spilletøj indebærer aftalen også en række gode medlemstilbud, blandt andet de attraktive SUS-klubdragter fra PUMA. Til denne sæson kommer der en ny model, som i alle børnestørrelser kan købes for kr. 445,- og i voksenstørrelse til en pris af kun kr. 495,-. Prisen inkl. SUS-logo og påtryk af sit navn på trøje og buks.

Og naturligvis findes der på hylderne hos LC Sport en væld af andre gode tilbud her op til håndboldsæsonen, blandt andet en ny og meget attraktiv håndboldsko-serie fra PUMA - se nedenfor.

SUS Håndbold håber, at medlemmer og forældre vil gengælde dette samarbejde med supersponsorerne LC Sport og PUMA næste gang, der skal indkøbes sportsudstyr.

Klubaften: 
For alle SUS-medlemmer og forældre vil der hos LC Sport, Langeskovcentret, tirsdag den 13. september i tidsrummet fra kl. 17.30-21.00 være lejlighed til indkøb med særlige medlemsfordele. Se opslaget i Ullerslevhallerne - og sæt allerede nu kryds i kalenderen! 



Tilbage til forsiden