Over 100 SUS'ere var til Påske Cup i Herning

Skærtorsdag morgen den 24. marts tog 92 børn og 11 ledere fra SUS Håndbold af sted fra Ullerslev i to Bergholdt-busser mod Herning for at deltage i det store påskestævne i flere haller. 

Der var godt gang i busserne hele vejen derop, og spændingen var stor, for alle 10 børnehold skulle spille kampe samme eftermiddag, fortæller en af SUS-lederne, Charlotte Caspersen, indledningsvis fra påsketuren.

- Da vi ankom til Herning, blev vi indlogeret på en skole få km fra Sportscenter Herning, og vi skulle alle videre ud til forskellige haller for at spille kampe. Der blev tabt og vundet lidt over hele linjen og alt i ialt var det en spændende dag med mange indtryk. Tilbage på skolen spiste vi aftensmad på mange forskellige tidspunkter, fordi busserne fra hallerne og til skolen ikke alle steder passede med skolens spisetider. Bl.a. måtte puslinge drenge pænt vente med at få aftensmad til kl. 21.45. Alle var meget trætte efter dagens kampe, og folk faldt forholdsvis hurtigt til ro.

Den næste dag skulle nogle af holdene allerede spille kampe kl. 8.00, så der var mange, der var rigtig tidligt oppe. Fredag skulle alle hold spille om at komme i A- eller B-slutspillet, og bl.a. lilleput drenge Elite kvalificerede sig til semifinalerne i A-slutspillet, som skulle spilles lørdag. Pigerne kom også i A-slutspillet og skulle ligeledes spille nogle vigtige kampe lørdag.

Årets SUS'ere kåret
Efter kampene fredag var det hurtigt hjem på skolen igen og komme i bad, så vi kunne få kåret "Årets SUS'ere" (se andetsteds).

Efter overrækkelserne var det så tid til at komme til fest. De fleste SUS-spilere tog med bussen til Sportscenter Herning for at deltage i festlighederne. Ud over diskoteket var det forskellige boldspil og karokie. Det var nogle trætte børn, der kom hjem med bussen kl. 22.30, og alle gik mere eller mindre på hovedet i seng.

Lørdag skulle vi være ude af skolen allerede kl. 9.30, men det var ikke noget problem, for det var ikke alle hold, der skulle spille kamp lørdag. Lilleput drenge A og Elite, puslinge drenge, drenge B og pigerne skulle spille kamp tidligt, så de resterende hold hjalp dem med at rydde op. De hold, der ikke skulle spille, tog med lilleput drenge til Sportscenter Herning for at heppe på dem i deres sidste vigtige kampe. 

Lilleputter i finalen
Lilleput drenge A gik desværre ikke videre til finalen, men det gjorde elite-holdet med en flot sejr i semifinalen. Nu var den rette stemning sat til finalen, der skulle spilles i opvisningshallen med plads til mange tilskuere. 

Alle SUS-hold var klar som heppekor for at bakke drengene op i kampen mod Skovbakken. Modstanderne havde også deres heppekor klar, men SUS-lejren slog dem med flere længder. 

SUS-holdet fik en god start på første halvleg og kom hurtigt foran med 2-3 mål. Denne føring holdt de hele første halvleg, men så var det som om SUS-spillerne fik lidt nerver på og mistede tålmodigheden. Dette sammen med at Skovbakkens målmand havde nogle gode redninger bl.a. et straffe resulterede i, at Skovbakken kom op, og SUS var nu kun et mål foran. Heldigvis havde vi Emil i målet, der tog alt, hvad der skulle tages, og SUS-drengene kom igen foran med tre mål i de sidste minutter af kampen, og det hele endte i en flot sejr. 

Efter kampen var der overrækkelser af medaljer og gaver fra Bestseller, der bestod af en taske, kasket og t-shirt. 

Pigerne var desværre ikke kommet videre til semifinalen, og var ligesom alle de andre SUS-hold klar til at køre hjem, da bussen kom kl. 14. Alle var godt smadret og ville bare hjem, så da busserne kom, var folk hurtige til at få pakket og præcis kl. 14.11 kørte vi mod Ullerslev. 

Hjemme på parkeringspladsen stod forældre og ventede, da vi kom, og alle var glade for at komme hjem igen.




Tilbage til forsiden