Puslinge til natstævne.

Det hele startede i kl. 23 i Højbyhallerne, og alle var spændte på, hvad der skulle ske i løbet af natten. Begge hold spillede den første kamp kl. 00:42.

Pigerne lagde ud mod Rudkøbing, som blev en overkommelig affære. Alle 9 piger gav sig 100 %, og det resulterede i en sejr på 5-2. Drengenes debut var ikke helt så vellykket, og vi tabte med 10 mål til IF Stjernen.

Pigerne skulle spille den næste kamp kl. 01:51 - så der var kun en lille times ventetid. Denne kamp var mod Nyborgs A-hold, som vi tabte til før jul.

Dette havde åbenbart skræmt pigerne lidt, for trods opbakning fra drengene tabte vi 2-7.

Mellem kampene var der frugt og natmad til alle. Selvom appetitten ikke var så stor kl. 2 om natten forsøgte de fleste at få lidt ned, så de havde energi til de sidste kampe. Allerede kl. 03:00 skulle både pigerne og drengene spille den næste kamp. For pigernes vedkommende blev det til en sejer på 3-1 over Strib 2 trods lidt startvanskeligheder. Drengene skulle spille mod HeRy 67, og dette blev en spændene kamp der endte uafgjort.

Drengene skulle spille den sidste kamp kl. 03:51 mod DHG, og det blev en brag af en kamp, hvor SUS drengene virkelig ville vinde, men det var desværre ikke helt nok, og de måtte se sig slået på målstregen. 

Pigerne spillede kampen lige efter kl. 04:08, og det blev en meget spændende kamp. Vi lagde hårdt ud og førte med 3 mål langt hen i kampen, men så begyndte vi at brænde nogle oplagte chancer. Det var kun pga. en fremragende forsvaret, vi kunne slæbe sejren i land med resultater 5-6 over Sanderum.

Med disse resultater endte drengene på en 3. plads i deres pulje og pigerne på en 2. plads. For pigerne var det en spændende timer, der fulgte efter den sidste kamp. Der var tre puljer for puslinge piger, og vinderen af puljerne gik automatisk videre. Men da der skal 4 hold til at spille to semifinaler skulle den bedste 2’er findes. Dette kunne blive os. Vi ventede og ventede, mens stævnearrangørerne regnede sammen, men det blev desværre ikke os. Vi blev 2. bedste 2’er, og uofficielt vil det give en 5. plads ud af 14. hold så det må siges at være tilfredsstillende.

Det havde været en lang nat, og alle var godt smadret. Vi var i Ullerslev omkring kl. 07:30, og alle spillere og trænere gik lige på hovedet i seng.

Charlotte Caspersen



Tilbage til forsiden