SUS-ynglinge vinder af østdivisionen

I den yderste teori var mindst et point nødvendigt for SUS Håndbolds herre ynglinge i sæsonens sidste kamp torsdag aften mod Holbæk HK på hjemmebanen i Ullerslev for at være helt sikkert på førstepladsen i østdivision 2.

Derfor fik det uafgjorte resultat 29-29 jublen til at bryde ud blandt SUS-spillerne og de mange tilskuere i Ullerslevhallen, da Fyns Håndbold Forbund og til lejligheden også Sjællands Håndbold Forbunds repræsentant, Lene "Høj" Jørgensen fra SUS Håndbold kunne overrække pokal og medaljer til holdet - efterfulgt af SUS-formand Torben Nielsen, der uddelte vindertrøjer til minde om triumfen.

Men publikum og SUS-mandskabet skulle dog meget igennem, inden førstepladsen var en realitet.

Først så det legende let ud, da Rasmus Bøye gang på gang blev sendt af sted i raketfart op ad banen, og hurtigt sikrede hjemmeholdet en føring på 8-4. Men så gik hjemmeholdet helt i stå, og nærmest forærede de fysisk stærke og teknisk gode Holbæk-spillere bolden i stedet for at sende den mod mål.

Derfor stod der 15-10 til gæsterne ved pausen, og denne føring blev udbygget til 17-10, idet SUS-holdet igen fik styr på forsvaret og bygget fornuftige angrebsafslutninger på.

Der blev kontakt igen ved 22-22, men to Holbæk-mål i træk fik mange i hallen til at tvivle på, at pokal og medaljer skulle overrækkes denne aften, men i stedet vente på at få konstateret, hvorvidt Gudme HK i de to sidste kampe fredag og søndag ville være i stand til - det nærmest umulige - at vinde med tilsammen omkring 40 overskydende mål.

SUS kom igen, og var endog foran 29-28, hvor Rasmus Bøye missede en 100 procent chance. Derfor måtte de mange i hallen endnu halvanden meget spændende minutter igennem, før det vigtige point var i hus.

Aftenens målscorere for SUS-holdet var Rasmus Bøye med 8 mål, Lasse Kok Hansen 7, Kim Rasmussen og Franklin Fernandes hver 3, Thomas Pedersen, Mirza Karalic og Simon Søgaard hver 2, samt Martin Andersen 1 mål. De to øvrige spillere på vinderholdet var den altid tændte målmand Frank Mikkelsen og Thomas Bertelsen, som især i forsvaret ydede en flot indsats.

Stammen på holdet, 1988-spillerne Frank Mikkelsen, Kim Rasmussen, Lasse Kok Hansen, Simon Søgaard, Thomas Pedersen samt Martin Andersen, der som 1989'er kun er juniorspiller, har spillet sammen siden puslinge-alderen, og i de seneste to år har de også spillet i østdivisionen og dermed hentet en masse erfaring. Forrige år som tilsvarende primært førsteårs juniorer vandt holdet ligeledes østdivisionen 2, og i fjor blev det til en andenplads i rækken højere - østdivision 1.

Med tilgangen af Thomas Bertelsen til denne sæson, sammen med flere stærke juniorer, som også har prøvet divisionshåndbold, samt forhåbentlig tilgang af talenter udefra, så er målet for ynglingeholdet næste sæson igen at kvalificere sig til østdivisionen, og derefter stile højt mod en flot afslutning på en fornem ungdomskarriere - måske i ligaen?!

Huskes skal også de tre tilkomne andetårs ynglinge fra Nyborg, Rasmus Bøye, Mirza Karalic og Franklin Fernandes, som i denne sæson har været meget markante på holdet og været en medvirkende årsag til førstepladsen i divisionen. De falder næste år for aldersgrænser og bliver dermed seniorspillere.

Til lykke til holdet og træner Bo Krarup Olsen, samt assisterende Heine Christiansen og holdleder Nikolaj "Manne" Thorsen for en flot sæson.


Inden divisionskampen var SUS' fynske mester i lilleput drenge på banen for at få overrakt klubbens vindertrøjer for den fornemme præstation.


Det blev en tæt kamp med store udsving i de 60 minutter, inden det hele endte ganske retfærdigt uafgjort 29-29.


SUS-formand Torben Nielsen overrækker vindertrøjer til herre ynglinge holdet.


Vinderne af årets østdivision 2. Fra venstre assistent Heine Christiansen og træner Bo Krarup Olsen, Thomas Bertelsen, Simon Søgaard, Mirza Karalic, Kim Rasmussen, Lasse Kok Hansen og holdleder Nikolaj "Manne" Thorsen. Forrest ses Martin Andersen, Franklin Fernandes, Rasmus Bøye, Thomas Pedersen og liggende målmand Frank Mikkelsen.


Og den obligatoriske tur under den kolde bruser til trænerne - og spillerne.


Et par af holdets fans!










Tilbage til forsiden