3. herrehold fynske mestre i serie 2

Trods en heftig afslutningsfest i ben (og hoveder) fra aftenen i forvejen lykkedes det til de flestes overraskelse for SUS' herre serie 2 at vinde fynsmesterskabet i søndags i Ullerslevhallerne.

I semifinalen kl. 10.00(!) om formiddagen vandt det rutinerede hold med hele ni mål over KIF-Middelfart, og derfor var det en flok trætte spillere, som senere på dagen gik ind til finalekampen mod en næsten lige så rutineret DHG-hold.

I en rodet kamp lykkedes det for SUS at bringe sig foran med 11-7 ved halvleg, men alligevel kom gæsterne ind i kampen og fik udlignet til 15-15 inden slutfløjten. Det betød nye lidelser for spillerne i form af to gange 5 minutters omkamp.

Omkampen blev vundet med 3-2 og dermed et slutresultat på 18-17. I omkampen brændte Jørgen Elsborg - der som det fremgår af billedet andensteds var meget aktiv aftenen i forvejen - et straffekast, men Jørgen "Tegl" Hansen sørgede med de to sidste mål ikke alene at sikre sejren og fynsmesterskabet men også en pose rare Albani-kroner - til klubben!