100 børn under 10 år spiller i SUS

SUS Håndbold stiller med 12 hold i minihåndbold og lilleput. Også i de øvrige børne- og ungdomsårgange er tilstrømningen til træningen i Ullerslevhallerne stor.

Tilstrømningen af børn til håndboldtræningen i Ullerslevhallerne er enorm i denne sæson. SUS Håndbold har allerede her inden vinterturneringen går i gang foreløbig registreret 63 børn i alderen 4-8 år, som har været til minihåndboldtræningen om onsdagen. Og ved tirsdagens træning for gruppen af 9-10 årige har der indtil videre deltaget 36 spillere.

Den store interesse blandt børnene gør, at SUS Håndbold har tilmeldt ikke mindre end otte hold af minihåndboldspillere til vinterens FHF-stævnedage. Første stævne foregår lørdag den 25. oktober, hvor der blandt andet vil være mange kampe i Ullerslevhallerne.

I lilleputrækkerne, der tæller børn på 9 og 10 år, vil der blive tilmeldt fire hold - det højeste antal nogensinde i SUS' historie. Med ikke mindre end foreløbig 26 lilleput drenge (endnu flere har anmeldt deres ankomst, når fodboldsæsonen slutter) er der tilmeldt tre hold - et i A-rækken og to i B-rækken. Desuden vil der blive et hold for de foreløbige 10 lilleput piger.

Også i de lidt ældre årgange har tilslutningen til træningen været flot indtil videre - og fra trænerne meldes der om nye spillere, som er begyndt i denne sæson, og om flere, som er på vej til holdene.

I puslinge pige afdelingen er der 11-12 spillere, medens antallet i puslinge drenge er oppe på 13 spillere.

Indenfor pige-årgangen (13-14 år) har klubben ikke tilmeldt hold i denne sæson. To spillere er med på dispensation hos puslingene, medens 4-5 fra disse årgange er med hos dame junior.

Som nævnt andetsteds har SUS Håndbold indgået holdfællesskab for de 13-14 årige drenge med Langtved, hvorved man håber på at fastholde begge hold.

Efter et par sæsoner uden hold i junior-årgangene er der i år stor aktivitet for denne aldersgruppe (spillere født i 1987 og 1988).

På den kvindelige side startede træner Kenneth Hansen (også dame senior træner i klubben) med 8-9 spillere i august. Nu er spillerlisten oppe på 16, og flere har meldt deres ankomst!

Herre junior har som bekendt kvalificeret sig til Østdivisionen, hvor holdet den 5. oktober lægger ud i Ullerslevhallerne mod et af landets absolut bedste hold, GOG. Efter kvalifikationen havde man måske håbet på tilgang af talenter udefra, men det er indtil videre udeblevet. Til gengæld træner og forbereder de 12 spillere sig intenst og bedst muligt til de kommende mange spændende divisionsopgaver.

I de ældste ungdomsårgange - ynglingene - er der også godt nyt at berette om. Træner for dame ynglingene, Linda W. Kristensen, kan således glæde sig over, at truppen af egne SUS-talenter er blevet kraftigt suppleret med spillere fra naboklubber. Dermed kan SUS mønstre et stærkt hold i vinterens A-række, der efter de fire fynske divisionshold tæller de bedste hold på øen.

Med hensyn til herre ynglinge har SUS i år ikke tilmeldt hold. I stedet har man opfordret spillerne til at deltage på Langtved's hold - og det har flere benyttet sig af.
Langtved-ynglingene, som i øvrigt ledes af en forhenværende SUS-spiller, Lars Florziak, træner nu sammen med SUS' herre junior divisionshold. Det har vist sig være et givtigt tiltag for begge hold.

Tilbage til forsiden