Fynsmesterskab til klubbens sejeste damehold

En forrygende afslutningsfest sad måske en smule i kroppen, da serie 3 damer spillede om fynsmesterskabet i weekenden
- Det blev lige lovlig spændende, så selvom vi var foran med 10-4 ved halvleg, så blev sejren kun på en enkelt, udtaler vikarierende træner Linda Kristensen. Hun var i Helle Heines fravær en yderst engageret motivator, der hjalp dommerne med lidt gode råd hen ad vejen.

Rutinerede kræfter som Tina Heine Mathiessen, Hanne Nørrisgaard, Ditte Horne og Lene Konradsen sørgede for ro og stort overblik, mens den marginalt yngre del af holdet fik sat gang i måltavlen. Især Mette Sofie Kongegård leverede en overbevisende præstation med hele syv kasser. Karin i målet var tilmed en yderst sikker sidste skanse, og gjorde sit til, at Tommerup ikke var med i første halvleg.

I anden halvleg faldt holdets samlede præstation gevaldigt i kadencen. Men så trådte en af holdets mest rutinerede spillere, Alice Bjerge Rasmussen, til og scorede kampens sidste mål, der samtidig sikrede SUS fynsmesterskabet. – Sejren kunne godt have været større, siger Anette Markvardsen, der grundet et uheld ved afslutningsfesten, var på krykker – men et enkelt mål er jo som bekendt nok.

Klubben ønsker holdet et rigtig stort tillykke med en flot sæson, der udover fynsmesterskabet også bød på oprykning til serie to efter jul. En plads de dog gav fra sig til et af de andre damehold i SUS.