16 U10-piger var til påskestævne

Alle har en herlig tur, og A-holdet vandt hele stævnet, hvor der var deltagelse af hold fra Tyskland, Holland og Sverige. Derfor spillede man med syv spillere, hvor vi herhjemme kun er seks spillere på banen ad gangen i U10-rækkerne. Pokalen blev overrakt af Lasse Boesen.
To hold fra SUS’s U10 piger har været til Kempa Cup i Kolding i påsken, hele 16 piger var med.
Pigerne var så heldige, at de skulle spille i samme hal både lørdag og søndag, så der var rig mulighed for at heppe på hinanden.

Under stævnet blev der spillet med internationale regler, da der var hold med fra både Tyskland, Sverige og Holland. Det betød, at pigerne skulle være en spiller mere på banen, og man måtte mandsopdække, hvis det var det, man havde lyst til.

B-holdet kom lidt til kort i nogle af kampene, mrn de skal have en stor ros for den kampgejst, de viste gennem hele turneringen.

A-holdet vandt alle deres fem kampe, og blev dermed turneringsvinder – stort tillykke til dem!

Det var trætte piger, men også glade piger, der tog hjem fra stævnet påskesøndag, især A-holdet, som skulle vente fra kl. 12:00, hvor de var færdige med at spille finalen og til kl. 20:00, hvor der var præmieoverrækkelse
.
Alle U10-pigerne har udviklet sig meget gennem denne sæson, men ved stævnet var der flere af pigerne, der har rykket på deres spil. Det er fantastisk at se som træner.

Lørdag aften havde vi hygge sammen med de andre 9 hold fra SUS, hvor vi bl.a. kårede årets SUS’er. Johanne som blev årets SUS’er for B-holdet, og for A-holdet faldt valget på Julia - et stort tillykke til dem begge.