SUS Nyborg U16 Drenge – vinder af 1. division

1 point var nok i lørdagens kamp mod Furesø. SUS Nyborg-Furesø 30-30 (18-20)

Der var dømt finale lørdag eftermiddag i U16 drengenes østdanske 1. division, hvor der var kamp mellem rækkens nummer 1 og 2. Det blev en meget lige affære, og det var kampen igennem tydeligt at se, hvorfor det netop er SUS Nyborg og Furesø, der indtager de 2 første pladser i 1. division.

De 2 hold kæmpede med alt hvad de havde, men det var Furesø, der kom bedst fra start, og førte undervejs i første halvleg med både 6-9 og 9-13. Efter 20 minutters spil fik hjemmeholdet udlignet ved stillingen 13-13. Furesø trak dog fra igen og kunne gå til halvleg foran 18-20.

SUS Nyborg kom bedst fra start i 2. halvleg og fik hurtigt udlignet til 21-21, og godt 10 minutter inde i 2. halvleg fik hjemmeholdet vendt kampen og førte undervejs med både 26-23 og 29-25. Furesø fik dog sluttet bedst af, og vandt de sidste 10 minutter 5-1, og kampen endte således 30-30.

Men som skrevet – 1 point var nok – og selvom SUS Nyborg stadig mangler den sidste kamp mod Øresund, sikrede drengene sig lørdag den fornemme førsteplads i 1. division.

STORT TILLYKKE TIL SUS Nyborgs U16 Drenge og til de to trænere, Mads Rydal og John Mortensen

SUS-målscorere mod Furesø: Jonathan Würtz 10 (1), Anders Stuhr 6, Chris Petersen 6, Emil Thorsen 2, Magnus Kristensen 2, Frederik Koch 2, Christoffer Godskesen 2

Kampen mod Øresund spilles på hjemmebane i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter lørdag den 11. april kl. 13.00