Andenpladsen kom i hus

Men kampen for fynsseriedamerne kommer ikke til at gå over i historien, som en af de velspillede af slagsen. Det var bestemt ikke til at se, at det var et opgør om at overtage andenpladsen, der udløser mulighed for oprykningsspil.
Efter søndagens flotte kamp mod TPI Odense havde fynsseriedamerne endnu et vigtigt opgør tirsdag aften, hvor modstanderne var en af bejlerne til pladsen om oprykningsspil til 3. division. Det var et forandret hold, der gik på banen, og selvom humøret var højt, var der ikke meget tempo i kampens første kvarter, hvor især Stenstrups dygtige bagspillere fik lidt for frit spil.

Ved halvleg vidnede tallene på tavlen da heller ikke om top-opgør. Udeholdet førte med en enkelt pind: 8-9. Anden halvleg blev heller ikke videre spændende, det var nok egentlig dommerne, der leverede den mest spektakulære indsats. De formåede ganske enkelt ikke at holde overblikket og fik fløjtet nogle yderst finurlige kendelser.

Heldigvis fik SUS rigtig godt styr på forsvaret, og holdt gæsterne på tre mål. At sejren ikke blev større skyldtes at angrebsspillet bar præg af misforståelser, tekniske fejl og træthed efter søndagens kamp. Majbritt Pedersen fik scoret det sidste mål på straffe og lukkede en kamp, hvor det mest positive var, at holdet fik to point med. Kampen endte 13-12 og SUS indtager hermed andenpladsen.