SUS Nyborgs U16 Drenge er kommet godt fra start

SUS Nyborg - Ringsted U-16 drenge 1.div A, 33-20 Der var lagt op til revanche for SUS Nyborg mod TMS Ringsted Torsdag aften i Ullerslev, da Ringsted havde en vundet og en uafgjort med fra de to holds indbyrdes kampe før jul.

SUS Nyborg drengene var toptændte og kom ud med fuld fart og bragte sig hurtigt på 4-0. En dårlig periode for SUS Nyborg gjorde at Ringsted stille og roligt kom ind i kampen og efter 15 min. var de kommet foran med 9-7. Derefter ændrede SUS Nyborg forsvar og sendte Anders Stuhr frem i 5-1, det gjorde at Ringsted spillerne blev presset til at afslutte på halve chancer og dem tog Jonas Rohde sig af, og spillede sig derefter flot ind i kampen. SUS Nyborg gik til halvleg med en føring på 17-12 og havde fuldstændig kontrol over kampen i anden halvleg. Begge hold var ramt af et par skader og afbud til kampen, så SUS Nyborgs bredde var på dagen for stor i forhold til Ringsted. Det gjorde at Ringsted skulle kæmpe meget for hvert mål og måtte tage hjem med et nederlag på 33-20.

SUS Nyborg holdet består af årg.99er og er efter sammenslutningen i år, for alvor ved at blive spillet sammen. Det begynder man nu at se resultatet af og man har foreløbigt lagt ud med tre sejre i 1.div A

Furesø - SUS Nyborg 29 - 31, målscorer SUS Nyborg, Anders Stuhr 12, Jonathan Wurtz og Chris Petersen hver 5, Emil Thorsen og Magnus Kristensen hver 3, Sebastian Sørensen, Frederik Koch og Christoffer Godskesen hver 1

SUS Nyborg - FIF 34 - 30, målscorer SUS Nyborg, Emil Thorsen 11, Anders Stuhr 9, Jonathan Wurtz, Chris Petersen, Sebastian Sørensen, Christoffer Godskesen hver 3, Frederik Koch 1

SUS Nyborg - Ringsted, målscorer SUS Nyborg, Emil Thorsen 11, Chris Petersen 6, Anders Stuhr, Christoffer Godskesen hver 5, Jonathan Wurtz 4, Fredrik Koch, Daniel Jensen og Emil Støchel hver 1