SUS henter to point med hjem fra Ringe

Efter fynsserieholdets nederlag i sidste uge til ”divisionsholdet” fra Gudme, var det tid til at få de første point på kontoen i det nye år.
- Vi er hårdt ramt af afbud i dag, så det er langt fra den sædvanlige opstilling, vi stiller med, sagde Gitte Karmark inden kampstart. To stamspillere havde været med 2. divisionsholdet til kamp lørdag, flere havde meldt afbud pga. ferie og få timer inden kampstart meldte keeper Emma Rudbæk fra med sygdom. Så med ni spillere til rådighed var det en vanskelig opgave, holdet skulle løse mod Midtfyns HK.

De midtfynske modstandere spillede med fuldt hold, og lagde ud med rigtig gode aktioner. Især de tre bagspillere lagde et rigtig fornuftigt pres, hvor det igen og igen blev til flotte indspilninger til den stærke stregspiller. Men SUS mest rutinerede spiller – rent aldersmæssigt – Tina Ginnerup Jespersen, stod en rigtig god kamp i SUS målet og lå især første halvleg med en rigtig fornuftig redningsprocent på de mange hundrede procents chancer.

Angrebsmæssigt viste holdet en rigtig god fightervilje. Det var godt nok ikke det flotteste spil holdet har leveret denne sæson, men til gengæld havde flere af spillerne rigtig stor kvalitet i afslutningerne. SUS gik til halvleg med en føring på 9-11.

Anden halvleg starter rigtig godt, og grundet fornuftigt forsvarsspil, går der mere end seks minutter inden Midtfyns HK får scoret. Desværre formår SUS ikke at rykke afgørende fra, og mister da også føringen ti minutter før tid. – Det bliver altså lidt for spændende, men jeg synes altså vi bevarer overblikket, og spiller de rigtige løsninger, sagde SUS’ Lykke Skov umiddelbart efter kampen. Hun havde flere gode aktioner angrebsmæssigt, og hun scorede også det afgørende mål i de sidste sekunder og sikrede dermed SUS en sejr på 20 – 21.