U14 hentede andenpladser ved Sne Cup

Begge hold tabte i finalen ved det store stævne. I anden halvsæson spiller pigerne i 2. division og drengene i 1. division.

Ligesom klubbens U12 piger og U12 drenge deltog U14 piger og drenge i det traditionsrige Sne Cup i Tommerup mellem jul og nytår.

Drengene, som til daglig spiller i Fyns bedste række 1. division, spillede i A rækken ved stævnet. Og drengene gik hele vejen, og vandt samtlige kampe i deres pulje. Blandt andet blev Team Vestfyn besejret. Team Vestfyn ligger på førstepladsen i 1.division, SUS ligger nr. fem. Så det var en super præstation af vores drenge. Der var blot en A-pulje ved stævnet, og da SUS blev nr. 1 i puljen, og Team Vestfyn blev nr. 2, skulle de to hold mødes i finalen. Her blev det desværre til et knebent nederlag til SUS.

U14 piger, som til daglig spiller i A rækken under FHF (næstbedste række på Fyn), var til stævnet placeret i B-rækken. Det sportslige niveau var nemlig meget højt ved stævnet, så A-rækken bestod udelukkende af divisionshold fra hele landet.

Vores piger gjorde som drengene, og vandt alle kampe på første dagen, og gik derfor videre til A-slutspillet. Her blev de to puljekampe også vundet, og så var holdet finaleklar. Modstanderen var Næsby, et hold man har spillet uafgjort mod i FHF-turneringen før jul. Men i finalen var Næsby desværre et klart bedre hold, så pigerne måtte ligesom drengene tage til takke med en 2.plads. Men efter en klart godkendt præstation!

Når holdene tager fat på 2.halvsæson i tredje weekend af januar, skal drengene fortsætte i 1.division, mens pigerne avancerer til 2. division på en flot delt 2.plads i A-rækken.

2.divison kommer til at bestå af de fire øverst placerede fra A-rækken samt de seks nederst placerede fra 1.division. Der venter således store udfordringer for begge hold.

Men med en god træningsindsats og indstilling er trænerne på begge hold fortrøstningsfulde med hensyn til holdenes muligheder.