U16 piger SUS Håndbold - Glamsdalen HK

SUS´s U16 piger spillede tirsdag aften årets sidste kamp mod Glamsdalen HK. - en vigtig kamp for SUS pigerne, da en sejr ville give oprykning til A rækken.
1 halvleg blev en tæt affære - begge hold spillede fint håndbold - Glamsdalen var dog for det meste foran, da SUS pigerne havde rigtig mange afslutninger direkte på modstanderens målmand eller på stolpen og forsvaret var heller ikke helt på tæerne, så pigerne måtte gå til halvleg bagud 6 - 9.

I 2 halvleg fik pigerne meget bedre fat i forsvaret og kunne hjælpe den sygdomsramte Nathali i målet, som igennem hele kampen havde nogle meget flotte redninger bl.a
et straffekast.
Dermed holdt de i fællesskab Glamsdalen nede på 4 scoringer. Desværre havde pigerne stadig problemer med at få bolden i kassen, så da der manglede 3 minutter og stillingen var 10 -13 tror jeg alle i hallen incl. modstanderne tænkte, at det var så den kamp.
Men det gjorde SUS pigerne bare ikke - der blev kæmpet i forsvaret og Nathali tog fra i målet så Glamsdalen mistede bolden og først Camilla og derefter Sandra kunne banke bolden i Glamsdalens mål hvorefter, da der mangler 30 sekunder får Sandra til stor jubel udlignet til kampens resultat 13 - 13.
Flot Comeback piger og stort tillykke med det ene point, også selv om det ikke er nok til en oprykning.

Målscorere for SUS : Sandra 9 (1) - Camilla 3 og Maja 1