U10 piger i pokalgyser

Efter to omkampe vandt U10 piger A over lokalrivalerne fra Nyborg med 11-10.

At opgøret torsdag aften mod lokalrivalerne fra Nyborg ville blive en spændende kamp, var der nok ikke mange omkring holdet, der var i tvivl om. Pigerne havde nemlig mødt hinanden 2 gange tidligere inden for de sidste 12 dage, hvor det var blevet til målfattige og meget lige kampe.

I dag skulle pigerne mødes i pokalturneringen i Ullerslev.

Begge hold har dygtige målmænd, der tager pynten af skytterne, og der blev spillet meget nervøst fra begge sider med mange fejl og boldtab. SUS-pigerne kom først på tavlen, og der skulle gå hele 10 minutter, inden Nyborg fik udlignet til 1-1. Der blev fightet og kæmpet i forsvaret i begge ender, og i det hele taget bar opgøret præg af, at pigerne kender hinanden godt.

SUS havde en 2-målsføring i slutningen af 2. halvleg, men Nyborg formåede på dygtig og heldig vis at udligne til 6-6 i den ordinære spilletid.

2 gange 5 minutter endte igen lige. så 2. forlængelse gik igang med stillingen 8-8. Her så det ud til, at SUS-spillerne havde det fysiske overskud, og angrebet havde lidt bedre betingelse. Især gennembrudene lykkedes og gav mål på tavlen.

SUS kom foran med to mål, og så troede vi på sejr, men var der ikke blevet bidt negle i løbet af kampen, så kom det nu, for Nyborg fik reduceret og kom i boldbesidelse med bare et minut igen.

Heldigvis blev det til SUS-sejr, og pigerne takker for den store opbakning i hallen fra bl.a. 2. division og fynsserie-damerne. Skulle hilse og sige, at i er velkommen igen til næste kamp, og så kommer pigerne med trommer på lørdag😉👏.

Slutresultat 11-10!!!

STORT TILLYKKE TIL DE GLADE PIGER I SER PÅ BILLEDET. Forrest Julia. Bagved fra venstre er det Victoria, Kamilla, Cathrine, Caroline, Katrine, Celine og Regitze med den stolte og lettede træner Erik bagerst.