SUS U 16 piger i medgang og modgang

SUS - Rolfsted d. 06/11-14 10-14 og SUS - Egense/Rantzausminde d. 18/11-14 15-9
I kampen mod topholdet Rolfsted spillede pigerne en forfærdelig første halvleg - især forsvaret var helt godnat -
her havde pigerne mere travlt med at snakke end at dække op, så Nathali ofte var chanceløs i målet, angrebet var heller ikke noget at råbe hurra for, så holdene gik til pause ved en stilling på 4 - 9 til Rolfsted (alle 4 mål sat ind af Sandra)
Efter pausen kom pigerne ud med en helt anden gejst(mon ikke trænerne har talt med store bogstaver) og der blev kæmpet i forsvaret og spillet bredt i angrebet, så camilla startede halvlegen med at score fra den ene fløj og Nanna scorede i det næste angreb fra den anden side. Nathali havde som sædvanlig nogle gode redninger (blandt andet 1 straffekast) bag et godt kæmpende forsvar, hvor det lykkes at holde Rolfsted nede på 5 mål i anden halvleg.
Desværre havde pigerne også problemer med at få bolden i kassen så kampen endte 10 - 14 til Rolfsted.
Målscorere for SUS : Sandra 7 - Laura, Nanna og Camilla hver 1.

Kampen mod ERI skulle meget gerne vindes efter 2 trælse nederlag på udebane, så det var et ret motiveret SUS hold, der var klar til kamp tirsdag aften.
De startede kampen fint og spillede i det hele taget godt - spillede bredt i angrebet og stod fint i forsvaret med en parat Nathali som sidste skanse, dog havde holdene
åbenbart en ekstra konkurrence kørende, om hvem der kunne smide flest bolde væk, så det blev ikke ligefrem et målorgie vi var vidner til, men SUS kunne  fortjent gå til pause foran
8 - 5.
Efter halvlegen fortsatte suspigerne det gode spil og blev heldigvis bedre til at holde på bolden ( i modsætning til modstanderne) og pigerne fik vist noget rigtigt
flot angrebsspil og fint forsvar/målmand og kunne helt fortjent trække sig sejrigt ud af kampen med slutresultatet 15 -9.
Målscorere for SUS: Sandra 6, Laura 3, Mathilde 2, Cecilie 2, Camilla og Nanna hver 1.