U14 drenge fik uafgjort i Gudme i flot kamp

SUS Håndbolds drenge havde GOG på krogen i 1. division, men måtte nøjes med 21-21 i slutfasen.

Der var stor dramatik, da SUS og GOG mødtes i Fyns bedste række i U14 drenge-årgangen i lørdags i GOG Arena.

Det hele endte uafgjort 21-21, men først skiftede de to hold til at føre klart. Således kom GOG foran med 7-2, men alligevel kæmpede gæsterne sig tilbage i kampen inden pausen. Her var stillingen forvandlet til 11-11.

SUS-drengene fortsatte det flotte spil i 2. halvleg og førte med fire mål med blot tre minutter igen. Men så blev holdet ramt af to udvisninger, og derfor lykkedes det GOG lidt ufortjent at hente det ene point.

- Men flot kæmpet af alle drengene, lyder det rosende fra de to trænere, Casper Grønnegaard og Jørgen Elsborg.