Sejr i solid forsvarskamp

Tirsdag aften kom endnu 2 point på kontoen til SUS Fynsseriedamer efter en kamp, hvor forsvaret hang rigtig godt sammen.

Højfyn Håndbold HK (Vissenbjerg) havde tirsdag aften fundet vej til Ullerslev. Sidste sæson mødte Fynsserieholdet dem to gange, hvor især udekampen sad som et grimt minde, da pigerne spillede uafgjort efter at have været foran hele kampen. Den plet skulle vaskes af, og SUS-holdet gik på banen med en rigtig god indstilling. Første halvleg blev en rigtig tæt affære, hvor der især var plads til forbedringer angrebsmæssigt. Hele 26 afslutninger, men kun 10 mål vidner om, at sigtekornet skal indstilles til de næste par træninger.

Til gengæld har holdet virkelig fået et solidt forsvar banket op. Centerforsvaret er stærke i paraderne, og de to backs er gode til at bryde spillet, og få tacklet til spilstop. Også fløjene formår at presse modstanderen til halve chancer. Dette var i høj grad medvirkende til at Højfyn kun nettede otte gange inden halvleg.

Anden halvleg bliver aldrig rigtig spændende, da SUS fortsætter det flotte forsvarsarbejde. Dette resulterer i lidt mere kontraspil. ”Noget af det der er virkelig godt på holdet i år, er at rutinen og de helt unge kræfter supplerer hinanden så godt,” siger holdets Gitte Karmark. Og det var da blandt andet også den rutinerede og stærke stregspiller, Majbritt Pedersen, som Højfyn ikke formår at stille noget op overfor. Hun scorer seks mål, yder en stor indsats i forsvaret og bliver ganske fortjent også kampens spiller. SUS vinder kampen 20-15 og holder en velfortjent kamppause indtil den 9. november, hvor de på udebane møder Søndersø.