Så er SUS-sæsonen i gang

U16-pigerne spillede vintersæsonens første opgør i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. Og vandt 15-11.

Så er vintersæsonen startet. Kun U16-pigerne og old boys-holdene spillede hjemme søndag den 19. oktober, mens de fleste andre hold startede på udebane.

Og begge hold vandt i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter.

Den første kamp mellem SUS's U16 piger og TPI blev til at starte med en meget lige kamp, hvor holdene spillede fint håndbold og fulgtes fint ad.  Dog kunne det tydeligt ses, at det var sæsonens første kamp.

Holdene var lige gode til at smide boldene væk - nogle ekstra kaste/gribeøvelser kan varmt anbefales, men efterhånden fik SUS-pigerne deres forsvar til at hænge fint sammen og kom stille og roligt foran med et enkelt mål ved pausen.

TPI var mødt op uden udskiftere og var derfor nødt til at spille i undertal indimellem, når der var spillere, der havde brug for et lille hvil. Det var SUS ikke ret gode til at udnytte hverken i første eller anden halvleg, til gengæld fungerede det normale angrebsspil og forsvaret fint i anden halvleg - der blev smidt knap så mange bolde væk, og pigerne kunne til sidst trække sig sejrrigt ud af kampen med resultatet 15-11.

Old boys C vandt lokalopgøret mod Herrested med 12-10.

God måde at starte sæsonen på piger og tillykke med sejren.